Evästeen määritelmä

Eväste on käyttäjien tietokoneille tallennettava pieni tiedosto, johon tallennetaan asetuksia ja muita tietoja. Niitä käytetään verkkosivuilla, joilla kyseiset käyttäjät käyvät.

• Evästeet voivat tallentaa käyttäjien asetukset tietyillä verkkosivustoilla. Joskus niillä seurataan, miten kävijät saapuvat verkkosivustoille ja miten he toimivat niillä.
  • Google käyttää evästeitä eri tavoin. Esimerkiksi uudelleenmarkkinointi ja Google Analytics käyttävät evästeitä apuna mainosten näyttämisessä tai menestyksesi seuraamisessa.
  • Myös Google Adsin konversioseurantaominaisuus käyttää evästeitä. Kun käyttäjä klikkaa mainosta, se lisää evästeen käyttäjän tietokoneelle mainoksesi tuottamien myyntien ja muiden konversioiden seuraamiseksi.
  • Joskus evästeet voivat aiheuttaa ongelmia, kun kirjaudut Google Ads -tilille tai liikut tilillä. Jos näin käy, paras tapa korjata ongelma on tyhjentää välimuisti ja internetselaimeen tallennetut evästeet.

Tyhjennä välimuisti ja poista evästeet