Cookie: Definition

En lille fil, der lagres på en persons computer for at gemme indstillinger og andre oplysninger, der benyttes på de websider, som personen besøger.

• Cookies kan gemme brugeres indstillinger på bestemte websites, og de kan sommetider bruges til at spore, hvordan de besøgende kommer til og interagerer med websites.
  • Google benytter cookies på forskellige måder. Vi benytter f.eks. cookies både i forbindelse med remarketing og til Google Analytics til henholdsvis at vise dine annoncer og spore din succes.
  • Funktionen til konverteringssporing i Google Ads anvender også cookies. Den lægger en cookie på brugerens computer, når den pågældende bruger klikker på din annonce, for at hjælpe dig med at spore salg og andre konverteringer fra din annonce.
  • Sommetider kan cookies give problemer, når du logger ind eller går igennem din Google Ads-konto. Når dette sker, er den bedste måde at løse det på at rydde den cache og de cookies, der er gemt for din internetbrowser.

Ryd cache og cookies