Kampanja-asetusten muokkaaminen

Voit valita kussakin luomassasi mainoskampanjassa esimerkiksi sen, kuinka paljon olet valmis maksamaan klikkauksista ja konversioista sekä missä verkostoissa ja maantieteellisissä sijainneissa haluat mainostesi näkyvän.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata kampanja-asetuksia kahdella eri tavalla.

Ohjeet

Kampanja-asetusten muokkaaminen vasemmalla olevasta sivuvalikosta

Animoitu GIF-kuva, jossa havainnollistetaan, miten voit joukkomuokata kampanja-asetuksia Google Adsissa

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa Asetukset-välilehteä.
  4. Voit muuttaa kampanjasi asetuksia kahdella eri tavalla:
    • Jos haluat muuttaa samaa asetusta useassa kampanjassa, merkitse haluamiesi kampanjoiden ruudut valituiksi. Klikkaa Muokkaa, niin näkyviin tulee avattava valikko, josta voit valita muutettavan asetuksen.
    • Jos haluat muuttaa yhden kampanjan asetusta, vie hiiri muutettavan kampanja-asetuksen kentän päälle. Klikkaa kynäkuvaketta Kynäkuvake/muokkauskuvake ja muuta asetuksia.
  5. Klikkaa Käytä.

Kampanja-asetusten muokkaaminen suoraan kampanjataulukosta

Animoitu GIF-kuva, jossa havainnollistetaan, miten voit muokata yksittäisiä kampanja-asetuksia Google Adsissa

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Asetukset-välilehteä.
  4. Voit muuttaa kampanjasi asetuksia kahdella eri tavalla:
    • Jos haluat muuttaa samaa asetusta useassa kampanjassa, valitse haluamiesi kampanjoiden valintaruudut. Klikkaa Muokkaa, jolloin näkyviin tulee avattava valikko. Valitse sitten asetus, jota haluat muuttaa.
    • Jos haluat muuttaa yksittäisen kampanjan asetusta, vie hiiri kampanjan nimen päälle ja klikkaa kynäkuvaketta Kynäkuvake/muokkauskuvake. Muuta sitten asetusta.
  5. Klikkaa Käytä.