Rediger dine kampagneindstillinger

For hver annoncekampagne, du opretter, kan du foretage forskellige indstillinger, f.eks. hvor meget du vil betale for klik og konverteringer, samt hvilke netværk og geografiske placeringer dine annoncer skal vises på.

I denne artikel forklares 2 forskellige måder at redigere dine kampagneindstillinger på.

Vejledning

Rediger dine kampagneindstillinger på sidemenuen til venstre

En animeret gif, der viser, hvordan man redigerer flere kampagneindstillinger samtidig i Google Ads.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner på din Google Ads-konto Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på fanen "Indstillinger".
  4. Du kan ændre indstillingerne for din kampagne på 2 måder:
    • Hvis du vil ændre den samme indstilling for flere kampagner, skal du markere afkrydsningsfeltet for de kampagner, du vil redigere. Klik på Rediger, indtil rullemenuen vises, og vælg derefter den indstilling, du vil justere.
    • Hvis du vil ændre en indstilling for en individuel kampagne, skal du holde markøren over feltet for den kampagneindstilling, du vil redigere. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon, og juster derefter indstillingen.
  5. Klik på Anvend.

Rediger dine kampagneindstillinger direkte i kampagnetabellen

En animeret GIF, der viser, hvordan du redigerer individuelle kampagneindstillinger i Google Ads.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på kampagneikonet på din Google Ads-konto. Campaigns Icon
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på fanen "Indstillinger".
  4. Du kan ændre indstillingerne for din kampagne på 2 måder:
    • Hvis du vil ændre den samme indstilling for flere kampagner, skal du markere afkrydsningsfeltet for de kampagner, du vil redigere. Klik på Rediger, så rullemenuen vises. Vælg derefter den indstilling, du vil justere.
    • Hvis du vil ændre en indstilling for en individuel kampagne, skal du holde markøren over navnet på kampagnen og klikke på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon. Juster derefter dine indstillinger.
  5. Klik på Anvend.