Opret, gem og planlæg rapporter fra dine statistiktabeller

Du kan finde de specifikke effektivitetsdata, der interesserer dig, ved at tilpasse statistiktabellerne på din Google Ads-konto med kolonner, segmenter og filtre. Når tabellen ser ud, nøjagtig som du vil have den, kan du downloade den som en rapport i en række forskellige formater og gemme den. Dine gemte rapporter er synlige for alle, der har adgang til din konto. Du kan vælge mellem at se alle rapporter eller kun de rapporter, som du selv har oprettet. Du kan også angive, at rapporten skal køres med bestemte intervaller, og få den sendt pr. mail til dig eller andre, som har adgang til din konto.

Du kan se og analysere dine effektivitetsdata to steder: I statistiktabellerne og i værktøjet til rapportredigering.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan administrere data i dine statistiktabeller. Du lærer, hvordan du gør følgende:

• Tilpasser dine statistiktabeller ved hjælp af kolonner, segmenter og filtre, så du får et samlet overblik over de data, du har brug for.
  • Opretter engangsrapporter eller faste rapporter ud fra dataene i dine statistiktabeller, som du kan downloade, planlægge og dele med andre.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Tilpas din statistiktabel

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Vælg den fane, der indeholder den statistiktabel, som du vil downloade. Sørg for, at tabellen indeholder det datointerval samt de kolonner, filtre og segmenter, som du vil inkludere i din rapport. Segmenter, som du har knyttet til data i tabellen, vises som rækker i din rapport. Få flere oplysninger

Download tabellen som en rapport

1. Klik på Downloadknap på værktøjslinjen over tabellen, og klik derefter på Download for at åbne downloadpanelet.
  2. Vælg filtype for din rapport via rullemenuen "Format". Download your experiment data
  3. Klik på Download.

Planlæg og gem din rapport, og send den via mail

Du kan få AdWords til at sende en mail med en statistiktabel som en rapport til dig og andre, der har adgangsniveauet til at se dine rapporter. Hvis du har tilpasset din statistiktabel, kan du også gemme en kopi af den, som du senere kan gennemgå og redigere i værktøjet til rapportredigering.

1. Klik på Downloadknap på værktøjslinjen over tabellen, og klik derefter på Download for at åbne downloadpanelet.
  2. Vælg filtype for din rapport via rullemenuen "Format".
  3. Klik på Planlæg rapport og send via mail.
  4. Vælg modtagerne af rapporten, og hvor ofte du vil generere rapporten.See the Email and schedule report section
  5. Vælg "Gem denne rapport" for at gemme den på fanen Rapporter. Hvis du sender denne rapport til andre, markeres afkrydsningsfeltet automatisk. Du kan bruge rapportens standardnavn eller selv finde et navn til den.
    Gemte rapporter, som du ikke har haft åbnet i mere end 18 måneder, fjernes automatisk fra din konto. Du kan få adgang til en rapport ved at åbne eller downloade den, åbne et betjeningspanel, der indeholder rapporten, eller klikke på "Opret lignende" for rapporten fra fanen Rapporter.
  6. Klik på Download.

Tip! Gennemgå og rediger eksisterende rapporter på fanen Rapporter

På fanen Rapporter kan du gennemgå, redigere, slette og tilføje rapporter. Hvis du f.eks. har brug for at tjekke en rapports frekvens eller ændre, hvem der modtager den, skal du gå til fanen Rapporter for at finde alle oplysninger om dine eksisterende rapporter. Få flere oplysninger

Tidspunkter for kørsel af rapporter

Rapporter for individuelle konti køres fra kl. 01.00 i din angivne tidszone. Rapporter for managerkonti begynder at køre kl. 05.00 i din angivne tidszone. Rapporter for konti uden en angivet tidszone begynder at køre kl. 01.00 Pacific Time for individuelle konti og kl. 05.00 Pacific Time for managerkonti.