Provar les pàgines de destinació amb Google Analytics

Google Optimize us pot ajudar a provar l'efectivitat de diverses pàgines a l'hora de fer que els visitants acompleixin un objectiu concret, com ara comprar un producte. Alhora, això us pot servir per incrementar els ingressos i per aprofitar al màxim la visita de cada usuari al lloc web.

Què és Google Optimize?

Google Optimize us permet provar variacions de les pàgines del vostre lloc web i veure com això repercuteix en el comportament dels visitants. D'aquesta manera, podeu millorar les pàgines per aconseguir més esdeveniments clau, més subscripcions al butlletí d'informació o qualsevol altre objectiu en línia que us hàgiu marcat.

Per connectar contenidors d'Optimize a propietats de Google Analytics 4, seguiu les instruccions de l'article Enllaçar Optimize a Analytics.

Què podeu fer amb Google Optimize

Google Optimize us permet:

• Comparar els rendiments de diferents pàgines web mitjançant una mostra aleatòria dels visitants.
  • Triar quin tipus d'objectiu voleu provar.
  • Especificar el volum de trànsit del lloc web que s'ha de tenir en compte durant l'experiment.

Un exemple d'ús de Google Optimize per millorar el negoci

Posem per cas que teniu un lloc web en què oferiu serveis de neteja domèstica. Oferiu serveis de neteja bàsica, de neteja general o de neteja a fons. Amb el compte de Google Ads, anuncieu el servei de neteja a fons perquè és el servei amb el qual guanyeu més diners. Per augmentar el retorn de la inversió i els ingressos de l'empresa, us interessa que més usuaris triïn aquesta modalitat.

Ara mateix, els usuaris que fan clic a l'anunci sobre neteja a fons arriben a una pàgina de destinació dedicada en què s'expliquen les tres opcions de neteja. Com que es tracta de l'URL final o de destinació de l'anunci, aquesta és la primera pàgina que fareu servir per a la prova. Per a Google Optimize, creeu diverses versions noves de la pàgina web en qüestió: una amb lletres grosses en vermell en què s'ofereixi la neteja a fons, una en què s'expliquin els avantatges d'aquest servei i una altra que inclogui una icona al costat de l'enllaç per contractar-lo.

Un cop hàgiu configurat i iniciat l'experiment, es dirigirà una mostra aleatòria dels visitants del lloc web que accedeixin a aquest URL final o de destinació a una d'aquestes quatre pàgines, inclosa la pàgina web original. Llavors només caldrà esperar per veure quina pàgina obté el percentatge més alt d'usuaris que sol·licita la neteja a fons.

Quan hàgiu esbrinat quina pàgina us va millor per aconseguir els objectius de l'empresa, podeu publicar-la perquè tots els visitants del lloc web la vegin.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now