Mobilannonser

Mobilannonser er en annonsetype som kan vises på nettsider og i apper på mobile enheter som mobiltelefoner og nettbrett.

For Google Ads er «mobil» definert ut fra hvor annonsene kan vises – på «mobile» enheter. Dette omfatter avanserte mobilenheter med mindre skjermer, for eksempel smarttelefoner.

• Det finnes flere forskjellige typer mobilannonser, blant annet oppringningsannonser og annonser for apper.
  • Disse annonsene vises bare på mobilenheter. Du oppretter annonsene spesifikt for nettbrett og mobiltelefoner.
  • Annonsene kan vises i søkeresultater for mobilenheter, på mobiloptimaliserte nettsteder, på YouTube og til og med i andre mobilapper.
  • Avhengig av kampanjetypen kan dette være tekstannonser, bildeannonser, videoannonser, oppringningsannonser eller formater for apper/digitalt innhold.

Se alle mobilannonsetypene
Slik lager du annonser for avanserte mobilenheter
Les flere artikler