Kontobudsjett

Med et kontobudsjett kan du spesifisere et pengebeløp du vil skal brukes i kontoen din over en gitt tidsperiode. Dette alternativet er tilgjengelig for annonsører som betaler per månedlig fakturering.

Merk: Kontobudsjetter ble tidligere kalt budsjettbestillinger.

• For å se statusen til et hvilket som helst budsjett (inkl. hvor mye av de enkelte budsjettene som gjenstår), gå til Fakturering-sidene dine, og klikk på Kontobudsjetter
  • Vi avslutter visningen av annonsene i kontoen din dersom budsjettet ditt er brukt opp eller den angitte sluttdatoen for budsjettet er nådd. Du bør derfor kontrollere kontobudsjettene dine med jevne mellomrom for å sikre at annonsene dine fortsetter å kjøre.
  • Hvis du setter «Ubegrenset» som budsjettbeløp, blir ikke det totale forbruket begrenset av kontobudsjettet, men av det gjennomsnittlige dagsbudsjettet du har angitt for de enkelte kampanjene.
  • Hvis et budsjett har en sluttdato og en beløpsgrense, blir det daglige forbruket fortsatt begrenset av de gjennomsnittlige dagsbudsjettene, men budsjettbeløpet fungerer som en ekstra grense under den aktuelle tidsperioden.

Mer om kontobudsjetter

Slik oppretter du kontobudsjetter

Finn ut mer om månedlig fakturering