Kontobudsjett

Med et kontobudsjett kan du spesifisere et pengebeløp du vil at skal brukes i kontoen din over en gitt tidsperiode. Dette alternativet er tilgjengelig for annonsører som betaler per månedlig fakturering.

Merk: Kontobudsjetter ble tidligere kalt budsjettbestillinger.

• For å se statusen til et hvilket som helst budsjett (inkl. hvor mye av de enkelte budsjettene som gjenstår), gå til Fakturering-sidene dine, og klikk på Kontobudsjetter
  • Vi avslutter visningen av annonsene i kontoen din dersom budsjettet ditt er brukt opp eller den angitte sluttdatoen for budsjettet er nådd. Se derfor over kontobudsjettene med jevne mellomrom for å påse at annonsene dine fortsatt kan vises.
  • Hvis du setter «Ubegrenset» som budsjettbeløp, blir ikke det totale forbruket begrenset av kontobudsjettet, men av dagsbudsjettet du har angitt for de enkelte kampanjene.
  • Hvis et budsjett har en sluttdato og en beløpsgrense, blir det daglige forbruket fortsatt begrenset av dagsbudsjettene, men budsjettbeløpet fungerer som en ekstra grense under den aktuelle tidsperioden.

Mer om budsjettbestillinger

Slik oppretter du kontobudsjetter

Finn ut mer om månedlig fakturering