Kontobudsjett

Med et kontobudsjett kan du spesifisere et pengebeløp du vil skal brukes i kontoen din over en gitt tidsperiode. Dette alternativet er tilgjengelig for annonsører som betaler per månedlig fakturering.

Merk: Kontobudsjetter ble tidligere kalt budsjettbestillinger.

• For å se statusen til et hvilket som helst budsjett (inkludert hvor mye av de enkelte budsjettene som gjenstår), gå til Fakturering-sidene dine og klikk på Kontobudsjetter
  • Vi avslutter visningen av annonsene i kontoen din dersom budsjettet ditt er brukt opp eller den angitte sluttdatoen for budsjettet er nådd. Du bør derfor kontrollere kontobudsjettene dine med jevne mellomrom for å sikre at annonsene dine fortsetter å kjøre.
  • Hvis du angir budsjettbeløpet til «Ubegrenset», blir ikke det totale forbruket begrenset av kontobudsjettet, men av det gjennomsnittlige dagsbudsjettet du har angitt for de enkelte kampanjene.
  • Hvis et budsjett har en sluttdato og en beløpsgrense, blir det daglige forbruket fortsatt begrenset av de gjennomsnittlige dagsbudsjettene, men budsjettbeløpet fungerer som en ekstra grense for den aktuelle tidsperioden.

Linker til beslektet innhold