Tilibudjetit

Tilibudjettien avulla voit valita rahasumman, jonka haluat tilisi käyttävän tiettynä ajanjaksona. Sitä voivat käyttää mainostajat, joiden maksuasetuksena on kuukausilaskutus.

Huom. Tilibudjeteista käytettiin aiemmin nimitystä budjettitilaus.

• Jos haluat tarkistaa minkä tahansa budjetin tilan, esimerkiksi kunkin budjetin käytettävissä olevan summan, klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake ja valitse Tilibudjetit.
  • Mainosten näkyminen keskeytyy tililläsi, jos budjettisi käytetään loppuun tai budjetille asettamasi päättymispäivä saavutetaan. Muista tarkistaa tilibudjettisi säännöllisesti varmistaaksesi, että mainokset näkyvät keskeytyksettä.
  • Jos asetat rajoittamattoman budjetin, kokonaiskulutusta ei rajoita tilibudjetti vaan jokaiselle kampanjalle asettamasi keskimääräiset päiväbudjetit.
  • Jos budjetille on määritetty päättymispäivä ja summa, päivittäin käytettävää summaa säädellään edelleen keskimääräisten päiväbudjettien perusteella, mutta valitsemasi budjetti toimii lisärajana asetetulla aikavälillä.