Tilibudjetti

Tilibudjetin avulla voit päättää, miten paljon rahaa haluat tilisi kuluttavan tiettynä ajanjaksona. Sitä voivat käyttää mainostajat, joiden maksuasetuksena on kuukausilaskutus.

Huom. Tilibudjeteista käytettiin aiemmin nimitystä budjettitilaus.

• Jos haluat tarkistaa minkä tahansa budjetin tilan ja käytettävissä olevan rahamäärän, siirry Laskutus-sivulle ja klikkaa Tilibudjetit
  • Tilisi keskeyttää mainosten näytön, jos budjettisi käytetään loppuun tai budjetille asettamasi päättymispäivä saavutetaan. Tarkista tilibudjettisi säännöllisesti, jotta mainostesi näyttö ei keskeydy.
  • Jos asetat rajoittamattoman budjetin, kokonaiskulutusta ei rajoita tilibudjetti vaan jokaiselle kampanjalle asettamasi kesimääräiset päiväbudjetit.
  • Jos budjetille on määritetty päättymispäivä ja summa, päivittäistä kulutusta säädellään edelleen päiväbudjettien perusteella, mutta määrittämäsi budjetti toimii lisärajana asetetulla aikavälillä.

Tietoja tilibudjeteista

Tilibudjetin luominen

Lisätietoja kuukausilaskutuksesta