Tilibudjetti

Tilibudjetin avulla voit päättää, miten paljon rahaa haluat tilisi kuluttavan tiettynä ajanjaksona. Sitä voivat käyttää mainostajat, joiden maksuasetuksena on kuukausilaskutus.

Huom. Tilibudjeteista käytettiin aiemmin nimitystä budjettitilaus.

• Jos haluat tarkistaa minkä tahansa budjetin tilan ja käytettävissä olevan rahamäärän, siirry Laskutus-sivulle ja klikkaa Tilibudjetit
  • Tilisi keskeyttää mainosten näytön, jos budjettisi käytetään loppuun tai budjetille asettamasi lopetuspäivä saavutetaan. Tarkista tilibudjettisi säännöllisesti, jotta mainostesi näyttö ei keskeydy.
  • Jos määrität budjetiksi Rajoittamaton, käytössäsi olevaa kokonaissummaa ei määritetä tilibudjetin mukaan vaan kullekin kampanjalle asettamasi päiväbudjetin perusteella.
  • Jos budjetille on määritetty lopetuspäivä ja summa, päivittäistä kulutusta säädellään edelleen päiväbudjettien perusteella, mutta määrittämäsi budjetti toimii lisärajana asetetulla aikavälillä.

Lisätietoja budjettitilauksista

Miten tilibudjetteja luodaan?

Lisätietoja kuukausilaskutuksesta