Kontobudget

Giver mulighed for at angive et fast beløb, som din konto må bruge i en bestemt periode. Dette er muligt for annoncører, der bruger månedlig fakturering som betalingsindstilling.

Bemærk! Kontobudgetter hed tidligere budgetordrer.

• For at se statussen for et budget, herunder det resterende beløb for budgettet, skal du navigere til siden Fakturering og klikke på Kontobudgetter
  • Din konto stopper med at vise annoncer, hvis dit budget er brugt, eller hvis du når til den dato, du har fastlagt for dit budget. Tjek dine kontobudgetter regelmæssigt for at sikre dig, at dine annoncer fortsat vises.
  • Hvis du angiver dit budgetbeløb til "Ubegrænset", begrænses din samlede udgift ikke af kontobudgettet, men af det daglige budget, du har angivet for den enkelte kampagne.
  • Hvis et budget har en slutdato og et beløb, kontrolleres den daglige udgift stadig af daglige budgetter, men budgetbeløbet er en yderligere grænse for den angivne periode.

Flere oplysninger om budgetordrer

Sådan opretter du kontobudgetter

Få flere oplysninger om månedlig fakturering