Månedlig fakturering

Med denne betalingsinnstillingen gir Google deg en kredittgrense du kan bruke når du skal gjøre opp for annonseringskostnadene dine. Du kan betale disse kostnadene med sjekk, via bankoverføring eller med en annen tilgjengelig betalingsmåte, avhengig av hvor du holder til og i henhold til vilkårene du har godtatt.

• Du kan være kvalifisert for månedlig fakturering hvis bedriften din har vært registrert som bedrift i minst ett år og bedriftens forbruk har vært minst USD 5000 i måneden i minst tre av de siste tolv månedene (eller tilsvarende i lokal valuta basert på valutakurser).
  • Denne innstillingen brukes vanligvis av større annonsører og bedrifter.
  • Kontakt kundeservicemedarbeideren din hvis du vil søke om slik fakturering.

Linker til relatert innhold