Månedlig fakturering

Med månedlig fakturering tildeler Google dig en kreditgrænse for dine annonceringsomkostninger, og du betaler disse omkostninger – i overensstemmelse med de vilkår og betingelser, som du har accepteret – via check, bankoverførsel eller en anden betalingsmetode alt efter din geografiske placering.

• Du er muligvis kvalificeret til månedlig fakturering, hvis din virksomhed har været registreret i mindst et år, og du bruger minimum 5.000 USD om måneden (dette kan variere fra land til land).
  • Denne indstilling bruges typisk af store annoncører og virksomheder.
  • Kontakt en kundeservicemedarbejder for at ansøge.