Betalingsmåte

Det du bruker for å betale kostnadene dine, for eksempel et kredittkort eller bankoverføring.

• Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige, avhenger av valutaen din og landet ditt. Du vil se de tilgjengelige betalingsmåtene når du registrerer deg for Google Ads.
  • Alle kontoer har en primær betalingsmåte, men du kan legge til flere betalingsmåter hvis du vil. Du kan også legge til et reservekredittkort slik at annonsepubliseringen fortsetter hvis det skulle oppstå problemer med behandling av den primære betalingsmåten.

Om betaling for Google Ads
Se tilgjengelige betalingsalternativer
Se flere artikler