Bildeannonse

En type annonse som inneholder et grafikkelement som markedsfører bedriften din.

• En bildeannonse består av et bilde som du laster opp, med informasjon om bedriften, tjenestene eller produktene dine. Brukerne kan klikke hvor som helst på annonsen din for å bli ført videre til nettstedet ditt.
  • Bildeannonser kan vises på nettsider eller andre steder i displaynettverket.
  • Bildeannonsen din kan bestå av et statisk bilde, et animert bilde eller et bilde i Flash-format, og du kan velge mellom en rekke størrelser.
  • Hvis du vil kjøre en bildeannonse, oppretter du et bilde, og så laster du opp filen til Google Ads-kontoen din. Alternativt kan du bruke gratisverktøyet vårt – annonsegalleriet – til å opprette et bilde fra malene våre.

Slik oppretter du en bildeannonse
Tips for å opprette effektive bildeannonser