Kuvamainoksen määritelmä

Mainostyyppi, joka sisältää yritystäsi mainostavan kuvan.

• Kuvamainos koostuu kuvasta, jossa on tietoja yrityksestäsi, palveluistasi tai tuotteistasi. Kun käyttäjä klikkaa mainosta, hänet ohjataan verkkosivustollesi.
  • Kuvamainokset voivat näkyä verkkosivuilla ja muissa paikoissa Display-verkostossa.
  • Kuvamainoksessa voi käyttää staattista kuvaa, animoitua kuvaa tai GIF-tiedostoa. Käytettävissä on useita kokoja.
  • Jos haluat käyttää kuvamainosta, luo kuva ja lataa tiedosto Google Ads ‑tilillesi. Voit luoda kuvan myös malliemme pohjalta käyttämällä maksutonta Mainosgalleria-työkaluamme.