Kuvamainos

Mainostyyppi, jossa yrityksen mainostamiseen käytetään grafiikkaa.

• Kuvamainos sisältää kuvan, jossa annetaan tietoja yrityksestä, palveluista tai tuotteista. Kun käyttäjä klikkaa mainosta, hänet ohjataan verkkosivustoosi.
  • Kuvamainoksia voidaan näyttää verkkosivuilla ja muissa paikoissa Display-verkostossa.
  • Kuvamainoksessa voi käyttää staattista kuvaa, animoitua kuvaa tai Flash-muotoa. Käytettävissä on useita kokoja.
  • Jos haluat näyttää kuvamainoksen, luo kuva ja lähetä tiedosto Google Ads -tiliisi. Voit luoda kuvan myös malleistamme Mainosgallerian avulla.

Kuvamainoksen luominen.
Vinkkejä tehokkaan kuvamainoksen luomiseen.