Billedannonce

En type Google Ads-annonce, der inkluderer grafik til markedsføring af din virksomhed.

• En billedannonce består af et billede, du angiver, med oplysninger om din virksomhed, dine tjenester eller dine produkter. Når personer klikker på din annonce, føres de til dit website.
  • Billedannoncer kan vises på websites og andre steder på Displaynetværket.
  • Din billedannonce kan bruge et statisk billede, et animeret billede eller Flash-format, og det kan have forskellige størrelser.
  • For at aktivere en billedannonce skal du oprette et billede og uploade filen til din Google Ads-konto eller bruge vores gratis værktøj – Annoncegalleriet – til at oprette et billede på baggrund af vores skabeloner.

Sådan oprettes en billedannonce
Tips til oprettelse af effektive billedannoncer