Google Ads-kampanjekode (kupong)

Kampanjekoder (også kalt kuponger) er en økonomisk kreditt som kan legges til i kontoen til en annonsør når vedkommende har oppfylt nødvendige kriterier. Google og samarbeidspartnerne våre tilbyr av og til kampanjekoder for å oppmuntre nye annonsører til å komme i gang med Google Ads.

• De fleste kodene må brukes innen 14 dager etter at du oppretter Google Ads-kontoen din for første gang.
  • Utløpte kampanjekoder blir ikke godtatt eller erstattet av Google.
  • Kampanjekoder fungerer ulikt med ulike betalingsinnstillinger, for eksempel automatiske eller manuelle innbetalinger.
  • Du må oppfylle visse kriterier for å kunne bruke de fleste kampanjekoder. Vilkårene for hvert tilbud varierer fra kampanje til kampanje. Husk derfor å lese informasjonen i kampanjemateriellet.

Finn ut hvordan du bruker kampanjekoder
Finn ut hvordan du løser problemer med kampanjekoder