Google Ads -tarjouskoodi (kuponki)

Myös kuponkina tunnettu rahallinen hyvitys, joka voidaan lisätä mainostajan tiliin tämän täyttäessä vaaditut ehdot. Google tai kumppanimme tarjoavat satunnaisesti tarjouskoodeja kannustaakseen uusia mainostajia aloittamaan Google Adsin käyttö.

• Useimmat koodit on lunastettava 14 päivän kuluessa Google Ads -tilin luomisesta.
  • Google ei hyväksy tai vaihda vanhentuneita tarjouskoodeja.
  • Tarjouskoodit toimivat eri tavoin eri maksuasetuksissa, kuten automaattisissa tai manuaalisissa maksuissa.
  • Jotta voit käyttää useimpia tarjouskoodeja, tilisi pitää täyttää tietyt ehdot. Tarjousten käyttöehdot vaihtelevat mainoskampanjoittain, joten tarkista kaikki tiedot tarjousmateriaalista.

Lisätietoja tarjouskoodien käyttämisestä
Lisätietoja tarjouskoodiin liittyvien ongelmien korjaamisesta