Manuell innbetaling

En betalingsinnstilling der du betaler for annonseringskostnadene før annonsene dine kjører. Etter hvert som annonsene vises, trekkes kostnadene fra betalingen du har foretatt.

• Vi kan varsle deg per e-post når kontosaldoen din begynner å bli lav, og du kan foreta nye innbetalinger når det måtte passe for deg.
  • Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for manuelle innbetalinger, er avhengig av hvilken valuta du bruker, og bedriftens adresse.
  • Hvis du foretrekker å bli belastet automatisk etter at annonsene dine vises, kan du i stedet bruke innstillingen for automatisk betaling.
Innstillingen for manuell innbetaling er ikke tilgjengelig for nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du registrerer deg, kan du velge automatisk innbetaling mot slutten av kontoopprettingen.

Land
  • Nord-Amerika
    • Canada
    • USA
  • Europa
    • Østerrike
    • Belgia
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Irland
    • Italia
    • Luxemburg
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Spania
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
  • Midtøsten
    • Israel
  • Asia og Stillehavsregionen
    • Australia
    • Malaysia
    • New Zealand
    • Vietnam

Linker til beslektet innhold