Manuelle innbetalinger

En betalingsinnstilling der du betaler for annonseringskostnadene før annonsene dine kjører. Etter hvert som annonsene vises, trekkes kostnadene fra betalingen du har foretatt.

• Vi kan varsle deg per e-post når kontosaldoen din begynner å bli lav, og du kan foreta nye innbetalinger når det måtte passe for deg.
  • Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for manuelle innbetalinger, er avhengig av hvilken valuta du bruker, og bedriftens adresse.
  • Hvis du foretrekker å bli belastet automatisk etter at annonsene dine vises, kan du i stedet bruke innstillingen for automatisk betaling.

Det kan hende du kan bytte betalingsinnstilling for kontoen din mellom automatisk og manuell innbetaling – og omvendt – i faktureringsinnstillingene for kontoen din. Alternativet for å bytte fra automatisk til manuell innbetaling er bare tilgjengelig i land der alternativet for manuell innbetaling er tilgjengelig. Hvis du har valgt manuell innbetaling nå, og dette alternativet ikke er tilgjengelig i landet ditt for øyeblikket, kan du bare bytte til automatisk betaling. Du kan i så fall ikke bytte tilbake til manuell innbetaling. Finn ut mer om tilgjengeligheten av manuelle innbetalinger her.

Sånn kan du endre betalingsinnstillingene:

1. Logg på Google Ads-kontoen din
  2. I søkefeltet øverst på startsiden skriver du inn Innstillinger og velger Innstillinger > Fakturering.
    • (Alternativt kan du skrive inn hurtigtasten GB for å gå rett til Fakturering.)
  3. Klikk på redigeringsikonet Rediger-innstilling (blyantikon) ved siden av «Slik betaler du» i «Betalingskonto»-delen.
  4. Velg ønsket betalingsinnstilling fra rullegardinmenyen.
  5. Følg fremgangsmåten i forgrunnsvinduet for å bekrefte endringen.

Bare brukere med administrator- eller redigeringstilgang til betalingsprofilen kan gjøre denne endringen. Du kan sjekke tilgangstypen din i søkefeltet øverst på startsiden ved å skrive inn Innstillinger og velge Innstillinger > Fakturering. Rull så ned til bunnen av siden. «Betalingsbrukere»-delen.

Vær oppmerksom på at hvis du har mer enn én Google Ads-konto, kan det hende at denne funksjonen ikke er tilgjengelig i alle disse kontoene.

Innstillingen for manuelle innbetalinger er ikke tilgjengelig i nye kontoer i landene oppført nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet når du oppretter kontoen din, må du velge alternativet for automatiske betalinger for å fullføre kontoopprettelsen. I disse landene og områdene kan du ikke bytte til manuelle innbetalinger i kontoen.

Land og områder
Nord- og Sør-Amerika Afrika Europa Midtøsten Asia og Stillehavsregionen
  • Anguilla
  • Antigua og Barbuda
  • Aruba
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Canada
  • Caymanøyene
  • Chile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Ecuador
  • Fransk Guyana
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Jamaica
  • Montserrat
  • De nederlandske Antillene
  • Nicaragua
  • Panama
  • Paraguay
  • Puerto Rico
  • St. Lucia
  • Saint Vincent og Grenadinene
  • St. Pierre og Miquelon
  • Surinam
  • Trinidad og Tobago
  • USA
  • USAs ytre småøyer
  • Uruguay
  • Venezuela
  • Jomfruøyene (Storbritannia)
  • Jomfruøyene (USA)

*Antarktis

• Angola
  • Benin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kapp Verde
  • Den sentralafrikanske republikk
  • Komorene
  • Kongo
  • Kongo, Den demokratiske republikken
  • Elfenbenskysten
  • Ekvatorial-Guinea
  • Eritrea
  • Etiopia
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea-Bissau
  • Kenya
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libya
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritania
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mosambik
  • Namibia
  • Niger
  • Réunion
  • Rwanda
  • Sao Tomé og Principe
  • Senegal
  • Seychellene
  • Sierra Leone
  • Somalia
  • Sør-Afrika
  • Swaziland
  • Tanzania
  • Togo
  • Tunisia
  • Vest-Sahara
  • Zambia
  • Albania
  • Andorra
  • Østerrike
  • Belgia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Bulgaria
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Estland
  • Færøyene
  • Finland
  • Frankrike
  • Georgia
  • Tyskland
  • Gibraltar
  • Hellas
  • Grønland
  • Ungarn
  • Island
  • Irland
  • Italia
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Nord-Makedonia
  • Malta
  • Moldova
  • Monaco
  • Nederland
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • San Marino
  • Serbia
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Spania
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Sverige
  • Sveits
  • Storbritannia
  • Armenia
  • Bahrain
  • Egypt
  • Irak
  • Israel
  • Jordan
  • Libanon
  • Qatar
  • Saudi-Arabia
  • Tadsjikistan
  • Turkmenistan
  • De forente arabiske emirater
  • Amerikansk Samoa
  • Australia
  • Bhutan
  • Brunei
  • Kambodsja
  • Øst-Timor
  • Fiji
  • Fransk Polynesia
  • De franske sørterritorier
  • Guam
  • Hongkong
  • Japan
  • Laos
  • Macao
  • Malaysia
  • Maldivene
  • Mikronesiaføderasjonen
  • Mongolia
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Ny-Caledonia
  • New Zealand
  • Niue
  • Norfolkøya
  • Nord-Marianene
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Ny-Guinea
  • Samoa
  • Singapore
  • Salomonøyene
  • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis og Futuna

Linker til beslektet innhold