Manuaaliset maksut

Tätä maksuasetusta käyttäessäsi maksat mainontakulut, ennen kuin mainoksesi näkyvät. Kulut vähennetään tekemästäsi maksusta sitä mukaa kuin mainoksesi näkyvät.

• Voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tilisi saldo alkaa loppua, ja voit suorittaa uuden maksun milloin haluat.
  • Manuaalisissa maksuissa käytettävissä olevat maksutavat vaihtelevat valuutan ja yrityksen osoitteen sijainnin mukaan.
  • Jos haluat mieluummin, että sinua veloitetaan automaattisesti mainosten näkymisen jälkeen, voit käyttää automaattisten maksujen asetusta.

Tilisi laskutusasetuksista voit ehkä vaihtaa tilisi maksuasetuksen automaattisista maksuista manuaalisiin tai päinvastoin. Automaattisten maksujen vaihtaminen manuaalisiin maksuihin on mahdollista vain maissa, joissa manuaalinen maksuvaihtoehto on käytettävissä. Jos käytät tällä hetkellä manuaalisia maksuja eikä tämä vaihtoehto ole enää käytettävissä maassasi, voit vaihtaa automaattisiin maksuihin mutta et voi vaihtaa takaisin manuaalisiin maksuihin. Lue lisää manuaalisen maksuvaihtoehdon saatavuudesta täältä.

Näin voit vaihtaa maksuasetusta:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Kirjoita etusivun yläreunan hakukenttään Asetukset ja valitse Asetukset > Laskutus.
    • (Voit myös siirtyä suoraan Laskutus-kohtaan pikanäppäimillä G B.)
  3. Klikkaa Maksutili-osion Miten maksat ‐kohdan vieressä olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  4. Valitse haluamasi maksuasetus avattavasta valikosta.
  5. Vahvista muutos seuraamalla ponnahdusikkunan ohjeita.

Huom. Muutoksen voivat tehdä vain käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai maksuprofiilin muokkausoikeus. Jos haluat tarkistaa pääsyoikeuden tyypin, kirjoita etusivun yläreunan hakukenttään Asetukset, valitse Asetukset > Laskutus ja siirry sivun alareunan Käyttäjät-kohtaan.

Huomaa, että jos sinulla on useita Google Ads ‑tilejä, tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla tileilläsi.

Manuaaliset maksut ‑asetus ei ole käytettävissä uusilla tileillä kaikilla alueilla. Jos et näe tätä vaihtoehtoa tilin luomisen yhteydessä, sinun on otettava automaattiset maksut käyttöön, jotta voit viimeistellä tilin luomisen. Alla on kerrottu maat ja alueet, joissa tilillä ei voi käyttää manuaalisia maksuja.

Maat ja alueet
Pohjois- ja Etelä-Amerikka Afrikka Eurooppa Lähi-itä Aasian ja Tyynenmeren alue
  • Anguilla
  • Antigua ja Barbuda
  • Aruba
  • Bahamasaaret
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Kanada
  • Caymansaaret
  • Chile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Ecuador
  • Ranskan Guayana
  • Grenada
  • Guadalupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Jamaika
  • Montserrat
  • Alankomaiden Antillit
  • Nicaragua
  • Panama
  • Paraguay
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent ja Grenadiinit
  • Saint-Pierre ja Miquelon
  • Suriname
  • Trinidad ja Tobago
  • Yhdysvallat
  • Yhdysvaltain pienet erillissaaret
  • Uruguay
  • Venezuela
  • Neitsytsaaret (Brittiläiset)
  • Yhdysvaltain Neitsytsaaret

*Antarktis

• Angola
  • Benin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kap Verde
  • Keski-Afrikan tasavalta
  • Komorit
  • Kongo
  • Kongon demokraattinen tasavalta
  • Norsunluurannikko
  • Päiväntasaajan Guinea
  • Eritrea
  • Etiopia
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea-Bissau
  • Kenia
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libya
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauritania
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mosambik
  • Namibia
  • Niger
  • Réunion
  • Ruanda
  • São Tomé ja Príncipe
  • Senegal
  • Seychellit
  • Sierra Leone
  • Somalia
  • Etelä-Afrikka
  • Swazimaa
  • Tansania
  • Togo
  • Tunisia
  • Länsi-Sahara
  • Sambia
  • Albania
  • Andorra
  • Itävalta
  • Belgia
  • Bosnia-Hertsegovina
  • Bulgaria
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tšekki
  • Tanska
  • Viro
  • Färsaaret
  • Suomi
  • Ranska
  • Georgia
  • Saksa
  • Gibraltar
  • Kreikka
  • Grönlanti
  • Unkari
  • Islanti
  • Irlanti
  • Italia
  • Liechtenstein
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Makedonia
  • Malta
  • Moldova
  • Monaco
  • Alankomaat
  • Norja
  • Puola
  • Portugali
  • San Marino
  • Serbia
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Espanja
  • Huippuvuoret ja Jan Mayen
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Armenia
  • Bahrain
  • Egypti
  • Irak
  • Israel
  • Jordania
  • Libanon
  • Qatar
  • Saudi-Arabia
  • Tadžikistan
  • Turkmenistan
  • Arabiemiirikunnat
  • Amerikan Samoa
  • Australia
  • Bhutan
  • Brunei Darussalam
  • Kambodža
  • Itä-Timor
  • Fidži
  • Ranskan Polynesia
  • Ranskan eteläiset alueet
  • Guam
  • Hongkong
  • Japani
  • Laos
  • Macao
  • Malesia
  • Malediivit
  • Mikronesia
  • Mongolia
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Uusi-Kaledonia
  • Uusi-Seelanti
  • Niue
  • Norfolkinsaari
  • Pohjois-Mariaanit
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua-Uusi-Guinea
  • Samoa
  • Singapore
  • Salomonsaaret
  • Etelä-Georgia ja Eteläiset Sandwichsaaret
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis- ja Futunasaaret