Manuelle betalinger

En betalingsindstilling, hvor du betaler for dine annonceringsomkostninger, før dine annoncer vises. Når dine annoncer vises, trækkes dine omkostninger automatisk fra den betaling, du har foretaget.

• Vi kan underrette dig via mail, når din kontosaldo nærmer sig nul, og du kan så foretage en ny betaling, når du vil.
  • De betalingsformer, du kan gøre brug af, vil afhænge af din valuta og din virksomheds fysiske placering.
  • Hvis du hellere vil debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet vist, kan du bruge indstillingen automatiske betalinger.

Du kan muligvis skifte betalingsindstillingen for din konto fra automatiske til manuelle betalinger og omvendt i faktureringsindstillingerne for din konto. Det er kun muligt at skifte fra automatiske til manuelle betalinger i lande, hvor muligheden Manuel betalíng er tilgængelig. Hvis du i øjeblikket har valgt Manuelle betalinger, og denne mulighed ikke længere er tilgængelig i dit land, kan du kun skifte til Automatiske betalinger, og du vil ikke kunne skifte tilbage til Manuelle betalinger. Få flere oplysninger om tilgængeligheden af muligheden Manuelle betalinger her.

Sådan ændrer du din betalingsindstilling:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Skriv Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden, og vælg Indstillinger > Fakturering.
    • (Du kan også vælge at skrive tastaturgenvejen G B for at gå direkte til Fakturering).
  3. I sektionen "Betalingskonto" skal du klikke på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Sådan betaler du".
  4. Vælg den ønskede betalingsindstilling på rullemenuen.
  5. Følg den fremgangsmåde, der vises i pop op-vinduet, for at bekræfte ændringen.

Bemærk! Det er kun brugere med administrator- eller redigeringsadgang til betalingsprofilen, der kan foretage denne ændring. Du kan tjekke din adgangstype ved skrive Indstillinger i søgefeltet øverst på startsiden for at vælge Indstillinger > Fakturering og rulle ned til sektionen "Betalingsbrugere" nederst på siden.

Hvis du har mere end én Google Ads-konto, er denne funktion muligvis ikke tilgængelig på alle dine konti.

Indstillingen "manuelle betalinger" er ikke tilgængelig for nye konti i de lande og områder, der er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan finde denne mulighed, når du opretter din konto, skal du vælge muligheden "automatiske betalinger" for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger for din konto i disse lande og områder.

Lande og områder
Nord- og Sydamerika Afrika Europa Mellemøsten Det asiatiske stillehavsområde
  • Anguilla
  • Antigua og Barbuda
  • Aruba
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belize
  • Bermuda
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Costa Rica
  • Dominica
  • Ecuador
  • Fransk Guyana
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Jamaica
  • Montserrat
  • De Nederlandske Antiller
  • Nicaragua
  • Panama
  • Paraguay
  • Puerto Rico
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent og Grenadinerne
  • Saint Pierre og Miquelon
  • Surinam
  • Trinidad og Tobago
  • USA
  • USA's ydre småøer
  • Uruguay
  • Venezuela
  • De Britiske Jomfruøer
  • Amerikanske Jomfruøer

*Antarktis

• Angola
  • Benin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kap Verde
  • Den Centralafrikanske Republik
  • Comorerne
  • Congo
  • Den Demokratiske Republik Congo
  • Elfenbenskysten
  • Ækvatorialguinea
  • Eritrea
  • Etiopien
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea-Bissau
  • Kenya
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libyen
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Mali
  • Mauretanien
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Mozambique
  • Namibia
  • Niger
  • Réunion
  • Rwanda
  • São Tomé og Príncipe
  • Senegal
  • Seychellerne
  • Sierra Leone
  • Somalia
  • Sydafrika
  • Swaziland
  • Tanzania
  • Togo
  • Tunesien
  • Vestsahara
  • Zambia
  • Albanien
  • Andorra
  • Østrig
  • Belgien
  • Bosnien-Hercegovina
  • Bulgarien
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Estland
  • Færøerne
  • Finland
  • Frankrig
  • Georgien
  • Tyskland
  • Gibraltar
  • Grækenland
  • Grønland
  • Ungarn
  • Island
  • Irland
  • Italien
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Makedonien
  • Malta
  • Moldova
  • Monaco
  • Nederlandene
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • San Marino
  • Serbien
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • Armenien
  • Bahrain
  • Egypten
  • Irak
  • Israel
  • Jordan
  • Libanon
  • Qatar
  • Saudi-Arabien
  • Tadsjikistan
  • Turkmenistan
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Amerikansk Samoa
  • Australien
  • Bhutan
  • Brunei
  • Cambodja
  • Østtimor
  • Fiji
  • Fransk Polynesien
  • Franske Sydlige Territorier
  • Guam
  • Hongkong
  • Japan
  • Laos
  • Macao
  • Malaysia
  • Maldiverne
  • Mikronesien
  • Mongoliet
  • Myanmar
  • Nauru
  • Nepal
  • Ny Kaledonien
  • New Zealand
  • Niue
  • Norfolkøen
  • Nordmarianerne
  • Pakistan
  • Palau
  • Papua Ny Guinea
  • Samoa
  • Singapore
  • Salomonøerne
  • South Georgia og South Sandwich Islands
  • Tokelau
  • Tonga
  • Vanuatu
  • Wallis og Futunaøerne

Relaterede links