Manuelle betalinger

En betalingsindstilling, hvor du betaler for dine annonceringsomkostninger, før dine annoncer vises. Når dine annoncer vises, trækkes dine omkostninger automatisk fra den betaling, du har foretaget.

• Vi kan underrette dig via e-mail, når din kontosaldo nærmer sig nul, og du kan så foretage en ny betaling, når du vil.
  • De betalingsformer, du kan gøre brug af, vil afhænge af din valuta og din virksomheds fysiske placering.
  • Hvis du hellere vil debiteres automatisk, efter at dine annoncer er blevet vist, kan du bruge indstillingen automatiske betalinger.
Indstillingen for manuel betaling er ikke tilgængelig for nye konti i de angivne lande. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, når du tilmelder dig, skal du fortsætte med automatiske betalinger for at fuldføre oprettelsen af din konto. Du kan ikke skifte til manuelle betalinger på din konto i disse lande.

Lande
  • Nordamerika
    • Canada
    • USA
  • Sydamerika
    • Chile
  • Afrika
    • Sydafrika
  • Europa
    • Østrig
    • Belgien
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrig
    • Tyskland
    • Grækenland
    • Irland
    • Italien
    • Luxembourg
    • Holland
    • Norge
    • Portugal
    • Polen
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
  • Mellemøsten
    • Israel
    • Saudi-Arabien
    • Forenede Arabiske Emirater
  • Det asiatiske stillehavsområde
    • Australien
    • Hongkong
    • Japan
    • Malaysia
    • New Zealand
    • Singapore