Samlet fakturering

Med dette faktureringsalternativet får du samlet alle utgiftene dine fra flere Google Ads-kontoer i én og samme faktura.

• Samlet fakturering benyttes gjerne av byråer, forhandlere og andre store annonsører som arbeider med flere kontoer, ønsker å effektivisere faktureringen og har angitt månedlig fakturering som betalingsinnstilling.
  • Du må ha – eller opprette – en Mitt kundesenter-konto (MCC / My Client Center) for å kunne bruke samlet fakturering.
  • Du må ha samme valuta i alle Google Ads-kontoene du bruker med denne funksjonen. Hvis dette ikke er tilfellet, kan du få én samlefaktura per valuta.
  • Du kan ikke bruke samlet fakturering for kontoer med administratordefinerte totalkostnader (MDS / Manager Defined Spend).

Linker til beslektet innhold