Videopublisist

Et nettsted som viser direktesendt videoinnhold, og som vanligvis har sterkt fokus på videoinnhold og videodeling.

• Videopublisistnettsteder er partnernettsteder i Google Displaynettverk. YouTube er et eksempel på et videopublisistnettsted.
  • Tekst-, bilde- og videoannonser kan vises på disse nettstedene, og noen ganger også i videoinnholdet på nettstedene.
  • Du bør målrette annonsene dine mot videopublisistnettsteder og -plasseringer hvis forretningsmålet ditt er merkevarebygging via sosiale medier.

Linker til relatert innhold