En definisjon av mål-CPA-budgivning

Med denne automatiske budstrategien blir det fastsatt bud for at du skal oppnå så mange konverteringer som mulig til målkostnaden per handling (CPA) du har angitt.

• Hvis hovedmålet med annonseringen er konverteringer (f.eks. salg, registreringer eller nedlasting av mobilapper), får du flere konverteringer innenfor budsjettet ditt med mål-CPA-budgivning. Du kan også bruke denne strategien for å få flere salg samtidig som du betaler mindre for klikkene som fører til disse salgene.
  • Med mål-CPA-budgivning bruker systemet dataene dine for konverteringssporing for å unngå ulønnsomme klikk og få flere konverteringer til lavere kostnad. Når du bruker mål-CPA-budgivning, blir de tidligere konverteringene i kampanjen brukt som grunnlag for å beregne et optimalt bud for kostnad per klikk (CPC) for annonsen din hver gang den er kvalifisert for visning. Det fastsettes høyere CPC-bud for verdifulle klikk og lavere CPC-bud for klikk av lavere verdi.
  • Med mål-CPA-budgivning må du angi en mål-CPA-verdi (det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å betale per konvertering). Bruk mål-CPA-simulatoren til å anslå hvordan konverteringsvolumet påvirkes av endringer i mål-CPA-en.
  • En lignende funksjon er utvidet CPC (ECPC), som også kan bidra til flere salg eller andre konverteringer. Hovedforskjellen er at med ECPC blir det gjort justeringer i maks. CPC-budene du angir manuelt, mens med mål-CPA genereres det bud for at du skal kunne nå den fastsatte mål-CPA-verdien.
  • Interaksjoner med TrueView for Action-annonser er definert som klikk på annonsen eller ti sekunder med seertid. Hvis begge deler skjer, er det bare klikket som telles. Når en bruker ser minst 10 sekunder av en videoannonse, telles det som medvirkende til en konvertering på nettstedet hvis den aktuelle konverteringen skjer innen 3 dager etter interaksjonen. For brukere som klikker på annonsen din, tilskrives konverteringer fremdeles i løpet av det nåværende konverteringsvinduet ditt.