CPA-tavoitehintatarjouksen määritelmä

CPA-tavoitehintatarjous on automaattinen hintatarjousstrategia, joka asettaa hintatarjoukset siten, että saat mahdollisimman monta konversiota asettamallasi toimintakohtaisella hintatavoitteella (CPA-tavoitteella).

• Jos ensisijainen mainontatavoitteesi on saada konversioita (kuten myyntiä, rekisteröitymisiä tai mobiilisovelluksen latauksia), CPA-tavoitehintatarjousten avulla voit saada entistä enemmän konversioita budjetillasi. Se myös auttaa sinua saamaan lisää myyntiä samalla, kun maksat vähemmän ostoihin johtavista klikkauksista.
  • CPA-tavoitehintatarjous käyttää konversioseurannan dataa kannattamattomien klikkausten välttämiseen ja konversioiden määrän kasvattamiseen pienemmillä kustannuksilla. Kampanjasi konversiohistorian perusteella CPA-tavoitehintatarjous löytää parhaan mahdollisen klikkauskohtaisen hintatarjouksen mainoksellesi aina, kun mainos voi näkyä. Se asettaa suuremmat klikkauskohtaiset hintatarjoukset arvokkaammille klikkauksille ja pienemmät klikkauskohtaiset hintatarjoukset vähemmän arvokkaille klikkauksille.
  • CPA-tavoitehintatarjousten käyttö edellyttää, että asetat CPA-tavoitteen (keskimääräinen summa, jonka olet valmis maksamaan konversiosta). CPA-tavoitteen simulaattorin avulla voit arvioida, millainen vaikutus hankintakohtaisen hintatavoitteen muutoksilla voi olla konversioiden määrään.
  • Samankaltainen ominaisuus on tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC), jonka avulla voit myös saada enemmän myyntiä tai muita konversioita. Merkittävin ero on se, että tehostettu klikkauskohtainen hinta muokkaa manuaalisesti asettamiasi korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia, kun taas CPA-tavoite luo hintatarjouksia, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin asettamaasi CPA-tavoitetta.
  • TrueView for Action ‑mainosten tuottamia aktivoitumisia ovat mainoksen klikkaus ja mainoksen katsominen 10 sekunnin ajan. Jos käyttäjä tekee molemmat, vain klikkaus lasketaan. Vähintään 10 sekuntia kestäneen videomainoksen katsomisen lasketaan johtaneen verkkosivustolla tapahtuvaan konversioon, jos käyttäjä konvertoituu kolmen päivän sisällä aktivoitumisesta. Mainosta klikkaavien käyttäjien osalta konversioiden attribuutiossa käytetään määrittämääsi konversioikkunaa.