CPA-tavoitehintatarjouksen määritelmä

CPA-tavoitehintatarjous on automaattinen hintatarjousstrategia, jossa hintatarjoukset määritetään siten, että saat mahdollisimman monta konversiota asettamallasi hankintakohtaisella hintatavoitteella.

Huom. Konversionoptimointityökalu on nyt CPA-tavoitehintatarjous

Konversionoptimointityökalun käyttäminen ei enää ole ainoa tapa, jolla konversioille voidaan määrittää hintatarjouksia. Tämän vuoksi olemme nyt nimenneet tämän ominaisuuden uudelleen CPA-tavoitehintatarjoukseksi. Muutos koskee ainoastaan nimeä: CPA-tavoitehintatarjousta käyttävät kampanjat toimivat samalla tavalla kuin kampanjat, joissa käytettiin aiemmin konversionoptimointityökalua. Lisätietoja automaattisista hintatarjousstrategioista

• Jos ensisijainen mainontatavoitteesi on saada konversioita (kuten myyntiä, rekisteröitymisiä tai mobiilisovelluksen latauksia), hankintakohtaisen hintatavoitteen hintatarjousstrategian avulla voit saada automaattisesti entistä enemmän konversioita budjetillasi. Se myös auttaa sinua saamaan lisää myyntiä samalla, kun maksat vähemmän ostoihin johtavista klikkauksista.
  • Hankintakohtaisen hintatavoitteen hintatarjousstrategia käyttää konversioseurannan tietoja kannattamattomien klikkausten välttämiseen ja konversioiden määrän kasvattamiseen pienemmillä kustannuksilla. Kampanjasi konversiohistorian perusteella hankintakohtaisen hintatavoitteen hintatarjousstrategia löytää automaattisesti parhaan mahdollisen klikkauskohtaisen hintatarjouksen mainoksellesi aina, kun mainos voidaan näyttää. Se asettaa suuremmat klikkauskohtaiset hintatarjoukset arvokkaammille klikkauksille ja pienemmät klikkauskohtaiset hintatarjoukset vähemmän arvokkaille klikkauksille.
  • Hankintakohtaisen hintatavoitteen hintatarjousstrategian käyttö edellyttää, että määrität hankintakohtaisen hintatavoitteen (keskimääräinen summa, jonka olet valmis maksamaan konversiosta). Hankintakohtaisen hintatavoitteen simulaattorin avulla voit arvioida, millainen vaikutus hankintakohtaisen hintatavoitteen muutoksilla voi olla konversioiden määrään.
  • Samankaltainen ominaisuus on tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC), jonka avulla voit myös saada enemmän myyntiä tai muita konversioita. Merkittävin ero on se, että ECPC-strategia muokkaa manuaalisesti määrittämiäsi korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia, kun taas CPA-tavoitehintatarjousstrategia luo automaattisesti hintatarjouksia, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin määrittämääsi CPA-tavoitetta.
  • TrueView for Action ‑mainosten tuottamia aktivoitumisia ovat mainoksen klikkaus ja mainoksen katsominen 10 sekunnin ajan. Jos käyttäjä tekee molemmat, vain klikkaus lasketaan. Vähintään 10 sekuntia kestäneen videomainoksen katsomisen lasketaan johtaneen verkkosivustolla tapahtuvaan konversioon, jos käyttäjä konvertoituu kolmen päivän sisällä aktivoitumisesta. Mainosta klikkaavien käyttäjien osalta konversioiden attribuutiossa käytetään määrittämääsi konversioikkunaa.