Tehostetun klikkauskohtaisen hinnan (ECPC) määritelmä

Hintatarjousstrategia, joka muokkaa klikkauskohtaista hintaasi (CPC) konversiomäärän tai konversioarvon maksimoimiseksi. ECPC‑strategia yhdistää manuaaliset hintatarjoukset Smart Bidding ‑strategiaan, kuten CPA‑tavoite‑ tai Tavoiteltu mainostuotto ‑strategiaan. Tämä strategia nostaa manuaalisia hintatarjouksiasi tilanteissa, jotka todennäköisemmin johtavat myyntiin tai muuhun konversioon verkkosivustollasi, ja laskee hintatarjouksiasi tilanteissa, jotka eivät todennäköisesti johda konversioon. Testaamalla ECPC-strategiaa yhdessä kolmansien osapuolten hintatarjousjärjestelmien kanssa voit hyödyntää joitakin Smart Bidding ‑tyyppisiä ominaisuuksia.

Kun määrität ECPC‑strategian optimoimaan konversioille:

• ECPC‑strategia säätää hintatarjoustasi aina, kun mainoksesi on kelvollinen näkymään. Hintatarjous perustuu siihen, kuinka todennäköisesti klikkaus johtaa konversioon.
  • ECPC-strategia voi auttaa sinua saamaan lisää konversioita samalla tai nykyistä alhaisemmalla konversiokohtaisella hinnalla.

Kun määrität ECPC‑strategian optimoimaan konversioarvolle:

• ECPC‑strategia muokkaa hintatarjoustasi aina, kun mainoksellasi on mahdollisuus näkyä. Hintatarjous perustuu siihen, kuinka todennäköisesti klikkaus johtaa konversioon, sekä suhteelliseen konversioarvoon. Lue lisää konversioarvoista
  • ECPC-strategia voi auttaa sinua saamaan lisää arvokkaita konversioita samalla tai nykyistä alhaisemmalla konversiokohtaisella hinnalla.
  • ECPC‑strategian optimointi konversioarvolle on mahdollista vain Hakukampanjoissa.