Udvidet CPC (ECPC): Definition

En budstrategi, der justerer din pris pr. klik (CPC), så konverteringerne maksimeres. ECPC kombinerer manuel budgivning med en Smart Bidding-strategi, som f.eks. Mål-CPA eller Mål-ROAS. Denne strategi hæver dine manuelle bud i situationer, hvor der er større sandsynlighed for, at det fører til et salg eller en anden konvertering. Samtidig sænkes dit bud i situationer, hvor der er mindre sandsynlighed for, at det fører til en konvertering.

• ECPC hæver dit bud, hver gang din annonce er kvalificeret til at blive vist baseret på, hvor sandsynligt det er, at et klik fører til en konvertering. Denne budstrategi sænker også dine bud for klik, hvor det er mindre sandsynligt,a t de fører til en konvertering.
  • ECPC kan hjælpe dig til at opnå flere konverteringer til den samme eller en lavere pris pr. konvertering.
  • ECPC kan testes sammen med tredjepartsbudsystemer for at give dig en begrænset grad af Google Ads Smart Bidding.
  • ECPC fungerer en smule anderledes for Shopping-kampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opsætter ECPC til Shopping-kampagner.