Manuell CPC-budgivning

Med manuell CPC-budgivning angir du din egen høyeste kostnad per klikk (CPC) for annonsene dine. Dette er ikke som ved automatiske budstrategier, der budbeløpene blir angitt på dine vegne.

• Med manuell CPC-budgivning får du kontroll til å angi det høyeste beløpet du kan betale for hvert klikk på annonsene dine.
  • Du begynner med å angi et bud for høyeste kostnad per klikk (CPC) som gjelder for hele annonsegruppen (det såkalte standardbudet), men du kan også angi egne bud for individuelle søkeord og plasseringer. Hvis du for eksempel har oppdaget at visse søkeord er mer lønnsomme, kan du bruke manuell budgivning for å tildele mer av annonseringsbudsjettet til disse søkeordene.
  • Hvis du ikke er sikker på hvilke søkeord eller plasseringer som er mest lønnsomme, eller du ikke har tid til å administrere manuelle bud, kan du i stedet vurdere å bruke budstrategien Maksimer antallet klikk i stedet. Maksimer antallet klikk er en automatisk budstrategi du kan bruke slik at budene dine blir angitt automatisk i Google Ads, for at du skal få så mange klikk som mulig innenfor budsjettet ditt. Finn ut mer