Manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset

Manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset -hintatarjousstrategiassa määrität itse mainostesi korkeimman klikkauskohtaisen hinnan. Tämä eroaa automaattisista hintatarjousstrategioista, joissa hintatarjoukset määritetään puolestasi.

• Manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset -strategiassa voit määrittää enimmäissumman, jonka olet valmis maksamaan mainostesi kustakin klikkauksesta.
  • Aloitat määrittämällä korkeimman klikkauskohtaisen hinnan koko mainosryhmälle (tätä kutsutaan oletushintatarjoukseksi). Voit myös määrittää yksittäisille avainsanoille tai sijoitteluille erilliset hintatarjoukset. Jos olet esimerkiksi huomannut tiettyjen avainsanojen olevan muita tuottavampia, voit kohdistaa suuremman osan mainosbudjetistasi kyseisiin avainsanoihin manuaalisten hintatarjousten avulla.
  • Jos et ole varma, mitkä avainsanat tai sijoittelut ovat tuottavimpia, tai sinulla ei ole aikaa keskittyä manuaalisten hintatarjousten hallintaan, sinun kannattaa ehkä valita Maksimoi klikkaukset -strategia. Maksimoi klikkaukset -hintatarjousstrategiassa hintatarjouksesi määritetään automaattisesti siten, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia. Lisätietoja