Google-viderestillingsnummer

Google-viderestillingsnummer er et unikt telefonnummer fra Google, som kan bruges i dine annoncer til at spore opkald til din virksomhed. Det kan bruges ved at aktivere opkaldsrapportering i dine kontoindstillinger.

Lande, hvor Google-viderestillingsnumre kan benyttes

Google-viderestillingsnumre tilbydes i øjeblikket kun til kunder i følgende lande:

Land

Afgiftsfrit nummer

Lokalnummer

Australien

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Belgien

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Brasilien

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Canada

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Tjekkiet

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Danmark*

A green checkmark or tick icon.

Frankrig

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Tyskland

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Ungarn*

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Indien**

A green checkmark or tick icon.

Japan**

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Irland

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Israel

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Italien

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Mexico

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Polen

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Rumænien

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Rusland

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Slovakiet

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Sydafrika

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Spanien

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Sverige

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Schweiz

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

Storbritannien*

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

USA

A green checkmark or tick icon.

A green checkmark or tick icon.

* Afgiftsfrit nummer svarende til et lokalnummer

** Vis nummer viser et Google-nummer i stedet for kundens nummer

Sådan fungerer det

Når du aktiverer opkaldsrapportering eller sms-rapportering, leverer Google et unikt telefonnummer, der vises sammen med dine annoncer eller udvidelser. Hvis en potentiel kunde ringer eller sender sms'er til dette telefonnummer, viderestiller Google Ads opkaldet til dit firmatelefonnummer. Derefter kan de se detaljerede rapporter om opkald eller sms'er, der er genereret på baggrund af dine annoncer.

Om telefonnumre

Når det er muligt, bruger Google-viderestillingsnumre samme områdenummer eller forvalgsnummer som din virksomhed. Ellers bruges det lokale områdenummer eller forvalgsnummeret for dit geografiske område. I nogle tilfælde er et lokalt Google-viderestillingsnummer muligvis ikke tilgængeligt. Hvis det sker, vises der i stedet et gratis Google-viderestillingsnummer. Et Google-viderestillingsnummer er enten gratis, eller det svarer til et lokalt nummer, eller det er et lokalt nummer.

Vigtigt! Idet Google-viderestillingsnumre, som er knyttet til din opkaldsrapportering eller sms-rapportering, tilhører Google, kan de ændres eller tildeles igen. Derfor kan du ikke bruge dit Google-viderestillingsnummer til andet end opkaldsrapportering, sms-rapportering og sporing af opkaldskonverteringer via websites

I disse situationer fungerer viderestillingsnumre ikke

Displaynetværker: Opkaldsudvidelser, der er målrettet mod Displaynetværket, understøtter ikke Google-viderestillingsnumre eller sporing af opkald som konverteringer.

Annoncer med lav trafik: Google-viderestillingsnumre vises muligvis ikke med computerannoncer, hvis din annoncegruppe ikke opnår et vist antal klik inden for en periode på fire uger. Din virksomheds telefonnummer vises i dette tilfælde (der er intet minimumkrav for annoncer på avancerede mobilenheder).

Uden for Google Ads: Google-viderestillingsnumre må ikke kopieres og promoveres uden for Google Ads. Numrene tilhører Google og kan når som helst ændres eller tildeles på ny.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket telefonnummer vil blive vist i mine annoncer, når opkaldsrapportering eller sms-rapportering er slået til?

Når du bruger gratis numre i USA: Dine annoncer vises med et Google-viderestillingsnummer.

Når du bruger alle andre telefonnumre: Din virksomheds telefonnummer vises i annoncen. Når brugerne har klikket på annoncen, kan de se Google-viderestillingsnummeret i deres opkaldsapp.

Hvordan fjerner jeg et Google-viderestillingsnummer i mine annoncer?

Fjernt viderestillingsnumre ved at deaktivere opkaldsrapportering eller sms-rapportering. Når denne ændring er foretaget, viser dine annoncer i stedet din virksomheds telefonnummer. Bemærk! De tilknyttede opkalds- eller sms-rapporter er ikke længere tilgængelige uden opkaldsrapportering eller sms-rapportering.

Er Google-viderestillingsnumre blevet tildelt min annonce på ubestemt tid?

Et Google-viderestillingsnummer er beregnet til at spore effektiviteten af dine opkalds- eller sms-annoncer, og antallet kan variere over tid. Derfor anbefales det ikke at kopiere eller promovere Google-viderestillingsnummeret ud over din annoncekampagne med Google Ads.

Hvad sker der, hvis nogen ringer til Google-viderestillingsnummeret, gemmer nummeret og ringer op igen senere?

Opkald forbinder stadig til virksomheden i 60 dage efter brugerens første opkald. Hver gang brugeren ringer inden for dette tidsrum, nulstilles vinduet på 60 dage, og nummeret forbliver tilknyttet i yderligere 60 dage. Efter en hel periode på 60 dage udløber nummeret og vil ikke længere føre opkald til virksomheden.

Hvad sker der, hvis en person ikke ringer efter at have klikket på annoncen, skriver Google-viderestillingsnummeret ned og ringer tilbage senere?

Hvis brugeren ringer til Google-viderestillingsnummeret inden for to timer, opretter opkaldet forbindelse. Efter to timer sendes opkaldet ikke videre til virksomheden, og Google-viderestillingsnummeret kan tildeles igen. Husk, at dette er et sjældent tilfælde, da størstedelen af opkaldene foregår inden for fem minutter, efter at brugeren har set et Google-viderestillingsnummer i en annonce eller på et website.