Buffer

Et midlertidig lagringssted for data som samles inn av nettleseren din mens du surfer på nettet, medregnet elementer fra nettsider du besøker ofte.

• Bufferdata kan omfatte alt fra passord til informasjon du har skrevet inn i skjemaer på nettet.
  • Du kan når som helst slette bufferdataene og dermed kontrollere hva som lagres.
  • Av og til kan en full buffer føre til problemer med å laste inn enkelte nettsider eller skjemaer, medregnet noen som du kanskje bruker i forbindelse med Google Ads-kontoen din. Når dette skjer, er den beste løsningen å tømme bufferen for å gjøre plass til nye data.

Slik tømmer du bufferen