Välimuisti

Väliaikainen tallennuspaikka tiedoille, joita internetselaimesi kerää selatessasi verkkoa. Tietoihin sisältyy muun muassa elementtejä verkkosivuista, joilla käyt usein.

• Välimuisti voi sisältää mitä tahansa tietoja aina verkkolomakkeisiin annetuista vastauksista salasanoihin.
  • Välimuistiin tallennettuja tietoja voi hallita poistamalla niitä milloin tahansa.
  • Toisinaan täysi välimuisti voi aiheuttaa ongelmia joidenkin verkkosivujen tai lomakkeiden lataamisessa, mukaan lukien tietyt Google Ads -tilisi kanssa käytettävät sivut tai lomakkeet. Jos näin käy, paras tapa korjata ongelma on vapauttaa muistitilaa tyhjentämällä välimuisti.

Välimuistin tyhjentäminen