Viittaajan URL-osoite

Sen verkkosivun osoite, jolla henkilö napsautti sivullesi johtanutta linkkiä.

• Viittaaja on se verkkosivu, joka lähettää vierailijoita sivustoosi linkin kautta. Kyse on siis siitä verkkosivusta, jolla henkilö oli juuri ennen siirtymistä sivullesi.
  • Viittaajasivujen URL-osoitteista pitävät kirjaa useat verkkoanalytiikkaohjelmat, mukaan lukien Google Analytics. Tarkkailemalla näitä URL-osoitteita voit nähdä, mistä sivustosi liikenne on lähtöisin.

Google Analytics -ohjekeskus.