Definisjon av beholdningsfiltre

Med beholdningsfiltre kan du angi at bestemte produkter i Google Merchant Center-kontoen din ikke skal vises for Shopping-annonser for produkter.

Søk blir som standard koblet sammen med de mest relevante produktene fra hele produktbeholdningen din i Google Merchant Center. Bare de produktene fra Google Merchant Center-kontoen din som samsvarer med produktgruppene du har angitt, blir vist når du bruker filtre for å angi en kvalifisert produktgruppe.

Du velger selv om du vil bruke slike filtre, som angis på kampanjenivå.