Beholdningsfiltre: Definition

Dette er en alternativ metode til at vælge, hvilke produkter på din Google Merchant Center-konto der kan blive vist i Shopping-produktannoncer.

Som standard matcher Google personers søgninger med relevante produkter fra hele din produktbeholdning i Google Merchant Center. Når du bruger filtre til at definere en kvalificeret produktgruppe, viser Google kun produkter fra din Google Merchant Center-konto, der matcher de produktgrupper, som du har defineret.

Filtre er valgfrie og angives på kampagneniveau.