Google Min bedrift

(Tidligere Google Steder) Et produkt du kan benytte til å lage og administrere gratis bedriftsoppføringer i Google Maps, slik at folk kan se hvor bedriften din ligger når de gjør et lokalt søk.

• Med Google Min bedrift kan du opprette og bekrefte den lokale virksomheten din på Google, slik at bedriftsinformasjonen din kan vises i Google Maps. I Google Min bedrift kan du også legge til bedriftsinformasjon som kan vises på Google.no, Google Maps og Google Earth når noen søker etter navnet på bedriften din eller den aktuelle bedriftskategorien.
  • Du kan vise bedriftsbeliggenhetene dine i annonsene via adressetillegg. Med adressetillegg blir bedriftens navn, adresse og telefonnummer vist sammen med annonsen din, slik at det blir enklere for kundene å kommunisere med den lokale bedriften din.
  • Hvis du har en bedrift som ikke har noe nettsted, kan du bekrefte denne bedriften via Google Min bedrift og annonsere med Smart-kampanjer i Google Ads – dette er annonseringsproduktet vårt der du ikke trenger å administrere annonser på daglig basis.

Brukerstøtte for Google Min bedrift
Om Google+ Lokalt-sider
Om Smart-kampanjer
Tilknytt Min bedrift-kontoen for å kunne bruke adressetillegg