Bedriftsprofil

(Tidligere kalt Google Min bedrift eller Google Steder) Dette er et produkt du kan benytte for å opprette og administrere bedriftsoppføringer i Google Maps kostnadsfritt, slik at folk kan se bedriften din når de foretar lokale søk.

Offline Discovery

• Med Bedriftsprofil kan du opprette og bekrefte den lokale bedriften din på Google, slik at bedriftsinformasjonen din kan vises i Google Maps. I Bedriftsprofil kan du også legge til bedriftsinformasjon som kan vises på Google.no, Google Maps og Google Earth når noen søker etter navnet på bedriften din eller den aktuelle bedriftskategorien.
  • Du kan vise bedriftsbeliggenhetene dine i annonsene ved å bruke adresseelementer. Med adresseelementer blir bedriftens navn, adresse og telefonnummer vist sammen med annonsen din, slik at det blir enklere for kundene å kommunisere med den lokale bedriften din.
  • Hvis du har en bedrift som ikke har noe nettsted, kan du bekrefte denne bedriften via Bedriftsprofil og annonsere med Smart-kampanjer i Google Ads – dette er annonseringsproduktet vårt der du ikke trenger å administrere annonser på daglig basis.

Brukerstøtte for Bedriftsprofil-kontoer
Legg til eller gjør krav på bedriftsoppføringer
Om Smart-kampanjer
Knytt bedriftsprofiler sammen med adresseelementer