Yritysprofiili

(Aiemmin Google My Business ja Google Places) Yritysprofiili on tuote, jonka avulla voit luoda maksuttomat yritystiedot Google Mapsiin ja ylläpitää niitä, jotta yrityksesi näkyy paikallisten hakujen tekijöille.

Offline Discovery

• Yritysprofiilin avulla voit luoda ja todentaa paikallisen yrityksesi Googlessa, jolloin yritystietosi voivat näkyä Google Mapsissa. Voit myös lisätä Yritysprofiilin avulla yritystietoja, jotka voivat näkyä Googlen hakusivustolla, Google Mapsissa ja Google Earthissa, kun joku hakee yritystäsi tai toimialaasi.
  • Voit lisätä mainoksiisi yrityksesi toimipisteet käyttämällä sijaintielementtejä. Niissä näkyy yrityksesi nimi, osoite ja puhelinnumero, mikä auttaa asiakkaita löytämään paikan päälle ja ottamaan yhteyttä.
  • Yritykset, joilla ei ole verkkosivustoa, voivat tehdä todentamisen Yritysprofiilin avulla ja mainostaa Google Adsin Älykkäillä kampanjoilla, jotka eivät vaadi päivittäistä ylläpitoa.

Yritysprofiili-ohjekeskus
Yritystietojen lisääminen ja niiden omistajaksi ilmoittautuminen
Älykkäät kampanjat
Yritysprofiilin linkittäminen sijaintielementtejä varten