Google My Business

(Aiemmalta nimeltään Google Places) Tuote, jonka avulla voit luoda ja hallita Google Mapsin ilmaisia yritystietoja, jotta ihmiset näkevät yrityksesi tiedot paikallisia hakuja tehdessään.

• Google My Businessin avulla voit luoda ja tarkistaa paikallisen yrityksen tiedot Googlessa, jotta yrityksen tiedot voidaan näyttää Google Mapsissa. Voit myös lisätä Google My Businessin avulla yritystietoja, jotka voidaan näyttää Google Haussa, Mapsissa ja Earthissa, kun käyttäjä hakee yritystäsi tai toimialasi yrityksiä.
  • Voit näyttää mainoksissa yrityksesi sijainnit käyttämällä sijaintilaajennuksia. Sijaintilaajennuksissa näkyy yrityksesi nimi, osoite ja puhelinnumero, mikä auttaa asiakkaita ottamaan yhteyttä paikalliseen yritykseesi.
  • Yritykset, joilla ei ole verkkosivustoa, voivat hoitaa vahvistamisen Google My Businessin avulla ja mainostaa Google Adsin Älykkäillä kampanjoilla, jotka eivät vaadi päivittäistä ylläpitoa.

Google My Business -ohjekeskus
Tietoja Google+ ‑paikallissivuista
Tietoja Älykkäistä kampanjoista
My Business ‑tilin linkittäminen sijaintilaajennuksia varten