Google My Business

(Tidligere Google Places) Et produkt, som du kan bruge til at oprette og administrere gratis virksomhedsfortegnelser i Google Maps, så din virksomhed kan ses af brugerne, når de søger lokalt.

• Med Google My Business kan du oprette og bekræfte din lokale virksomhed på Google, så dine virksomhedsoplysninger kan vises i Google Maps. Med Google My Business kan du også tilføje virksomhedsoplysninger, der kan blive vist på Google.dk, Google Maps og Google Earth, når nogen søger på din virksomheds navn eller kategori.
  • Du kan vise virksomhedsadresser i dine annoncer ved at bruge adresseudvidelser. Adresseudvidelser viser navnet og adressen på din virksomhed samt telefonnummeret sammen med din annonce for at give kunder mulighed for at få kontakt til din lokale virksomhed.
  • Virksomheder uden et website kan bekræfte virksomheden med Google My Business og annoncere med Smart-kampagner i Google Ads, vores annonceringsprodukt uden daglig annonceadministration.

Hjælp til Google My Business
Om sider i Google+ Lokal
Om Smart-kampagner
Link din My Business-konto for adresseudvidelser