Perfil d'empresa

(Anteriorment Google My Business o Google Places) Un producte que permet crear i gestionar fitxes d'empresa gratuïtes a Google Maps perquè els usuaris vegin l'empresa quan facin una cerca local.

Offline Discovery

• Perfil d'empresa us permet crear i verificar la vostra empresa local a Google per poder mostrar la informació de l'empresa a Google Maps. També us permet afegir informació d'empresa que es podrà mostrar a Google.com, Google Maps i Google Earth quan algú faci una cerca per categoria o pel nom de l'empresa.
  • Podeu mostrar les ubicacions de l'empresa als anuncis mitjançant els recursos d'ubicació. Aquests recursos us permeten mostrar el nom, l'adreça i el número de telèfon de la vostra empresa local per ajudar els clients a connectar-hi.
  • Les empreses sense cap lloc web poden verificar-se amb Perfil d'empresa i anunciar-se amb les campanyes intel·ligents de Google Ads, el nostre producte publicitari que no requereix una gestió d'anuncis diària.

Centre d'ajuda de Perfil d'empresa
Afegir o reclamar una fitxa d'empresa
Sobre les campanyes intel·ligents
Enllaçar un perfil d'empresa per fer servir recursos d'ubicació

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now