Kostnad per visning (CPV): definisjon

En budgivningsmetode for videokampanjer hvor du betaler for hver visning. Det telles en visning hver gang en bruker ser 30 sekunder av videoannonsen din (eller hele annonsen dersom den varer i mindre enn 30 sekunder) eller hvis brukeren utfører en handling knyttet til annonsen din før dette tidsrommet er over. Handlinger knyttet til videoen kan være klikk på handlingsfremmende overlegg, overleggskort og tilleggsbannere. Du angir CPV-bud for å fortelle Google hvilket maksimumsbeløp du er villig til å betale for hver visning.

• Du kan angi et CPV-maksimumsbud for videoannonsene dine når du oppretter en annonsegruppe. «Maksimum» betyr at prisen du betaler for en visning er mindre eller lik budet ditt, avhengig av hvilke bud andre annonsører har angitt.
  • CPV-budgivningsalternativet er bare tilgjengelig når du kjører TrueView-videoannonser.
Merk: I rapporteringen omfatter kostnad per visning-beregningen bare kostnaden som var kvalifisert for visninger. Enkelte annonseformater, for eksempel bumperannonser og in-stream-annonser som ikke kan hoppes over, er ikke kvalifisert for visninger.