Katselukertakohtaisen hinnan määritelmä

Katselukertakohtainen hinta (CPV-hinta) on videokampanjoiden hintatarjousmenetelmä, jossa maksetaan videomainoksen katselukerroista. Katselukerta lasketaan, kun joku katsoo videomainoksestasi 30 sekuntia (tai koko videon, jos sen kesto on alle 30 sekuntia) tai kun videosi saa katsojan aktivoitumaan (sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin). Videointeraktioiksi lasketaan toimintakehotuspeittokuvien, korttien ja täydentävien bannereiden klikkaukset. Määrittämällä katselukertakohtaisen hintatarjouksen kerrot Googlelle, kuinka paljon olet valmis maksamaan yhdestä videomainoksesi katselukerrasta.

• Kun luot mainosryhmän, voit valita videomainoksillesi korkeimman katselukertakohtaisen hintatarjouksen. Tämä tarkoittaa, että maksat katselukerrasta hintatarjouksesi verran tai vähemmän sen mukaan, millaisia hintatarjouksia muut mainostajat ovat asettaneet.
  • Katselukertakohtainen hintatarjous on käytettävissä vain TrueView-videomainoksissa.
Huom. Raporteissa näkyvä katselukertakohtaisen hinnan mittari sisältää vain sellaisten mainosten hinnan, joille kertyy katselukertoja. Tietyille mainosmuodoille (esim. puskurimainoksille ja ei-ohitettaville In-Stream-mainoksille) ei kerry katselukertoja.