Om annonceudvidelser med sælgerbedømmelser

Sælgerbedømmelser er en automatisk udvidelsestype, der fremhæver annoncører med gode anmeldelser.

Sælgerbedømmelser, der vises under tekstannoncer, hjælper personer med at finde virksomheder, der tilbyder kvalitetstjenester. Sælgerbedømmelser kan hjælpe annoncører med at øge annonceeffektiviteten og dermed få flere kvalificerede kundeemner.

Før du begynder

Sælgerbedømmelser vises også i Shopping-annoncer. Bemærk! Det er ikke nødvendigt at være Shopping-annoncør eller have en Google Merchant Center-konto, for at dine annoncer er kvalificerede til udvidelser med sælgerbedømmelser på Søgenetværket.

Hvordan ser annoncerne ud?

Sælgerbedømmelser viser følgende:

• En bedømmelse ud af 5 stjerner.
  • Antallet af bedømmelser, som virksomheden har modtaget (i parenteser).
  • En modifikator (f.eks. gennemsnitlig leveringstid), der fremhæver, hvorfor du fik bedømmelsen (hvis der er tilgængelige data).

Sådan fungerer de

Google henter sælgerbedømmelserne fra pålidelige kilder, der indsamler anmeldelser af virksomheder. Disse bedømmelser afspejler først og fremmest kundernes overordnede forbrugeroplevelse af din virksomhed på landsbasis.

Du debiteres ikke for sælgerbedømmelser. Når brugere klikker på dine annoncer med udvidelser, debiteres du som normalt for klik på din annonce. Hvis du ikke vil vise sælgerbedømmelser sammen med dine annoncer, skal du følge trinnene under Fjern udvidelser.

Hvornår vises de?

Sælgerbedømmelser vises sammen med kampagner på Søgenetværket, og de vises kun i et land, hvis et af de følgende kriterier opfyldes:

• Google har modtaget/indsamlet 100 unikke anmeldelser fra det land inden for de sidste 12 måneder på tværs af Google Kundeanmeldelser eller vores tredjepartsanmeldelsespartnere
  • Google og/eller dets partnere har gennemført en analysevurdering af dit website, eller;
  • Google har gennemført en vurdering af dit website via Google Consumer Surveys.

Desuden skal følgende kriterier opfyldes:

• En gennemsnitlig, sammensat bedømmelse på 3,5 stjerner eller mere for tekstannoncer
    • I øjeblikket kan Google Shopping vise sælgerbedømmelser, hvis den gennemsnitlige bedømmelse er under 3,5 stjerner
  • Annoncens synlige domæne til webadressen skal matche domænet, hvor bedømmelserne hører til

Anmeldelserne fra brugere i et bestemt land bidrager kun til virksomhedens bedømmelse i det pågældende land.

Vi viser kun sælgerbedømmelser, hvis den bagvedliggende feedback relaterer sig til det, der annonceres for.

Sådan tjekker du, om du har fået en sælgerbedømmelse

Du kan se, om du har fået en sælgerbedømmelse for et bestemt land, ved at redigere følgende webadresse. Erstat "{yourwebsite}" med webadressen til din startside: https://www.google.com/shopping/ratings/account/lookup?q={yourwebsite}

Du kan se oplysninger om din butik samt en sælgerbedømmelse, hvis dit website opfylder mindstekravene for sælgerbedømmelser. Du kan se disse oplysninger pr. land ved hjælp af landevælgeren. Brug rullemenuen til at se dine sælgerbedømmelser i forskellige lande.

Bemærk!
  • Hvis vi ikke har oplysninger om din butik, eller hvis den ikke opfylder minimumsgrænseværdierne for sælgerbedømmelser, indlæses der muligvis ikke en side med sælgerbedømmelser for din startside. Hvis du har angivet en ugyldig webadresse eller en forkert startside, indlæses der heller ikke en side med sælgerbedømmelser.
  • Selv om en sælgerbedømmelse er knyttet til dit domæne, betyder det ikke nødvendigvis, at sælgerbedømmelsen bliver vist i annoncer, da visning af sælgerbedømmelser i annoncer afhænger af auktionsdynamik og andre faktorer.

Hvor kommer bedømmelserne fra?

Google ændrer ikke eksisterende bedømmelser. Da vi gerne vil vise ensartede bedømmelser, tilpasser vi bedømmelserne og filtrerer dem fra, som vi anser for at være utroværdige eller på anden måde problematiske. Google baserer sælgerbedømmelser på en række forskellige kilder, heriblandt:

• Google Kundeanmeldelser: Et gratis program, der indsamler anmeldelser efter køb på vegne af sælgere.
  • Samlede effektivitetsmetrics fra shoppingundersøgelser, som er foretaget af Google. Nogle af modifikatorerne kan hentes gennem disse shoppingundersøgelser.
  • Bedømmelser fra Google Forbrugerundersøgelser, som er en platform til markedsundersøgelser, vi bruger til at indsamle data fra visse domæner og virksomheder.
  • Shoppinganmeldelser af dit butiksdomæne, heriblandt kommentarer fra de forskellige uafhængige kilder, der er angivet nedenfor.

Vi viser feedback fra følgende uafhængige anmeldelseswebsites: