Om annonceudvidelser med sælgerbedømmelser

Sælgerbedømmelser er en automatisk udvidelsestype, der fremhæver annoncører med gode anmeldelser. Google henter sælgerbedømmelserne fra pålidelige kilder, der indsamler anmeldelser af virksomheder. Sælgerbedømmelser vises under tekstannoncer og hjælper folk, der søger på Google, med at finde virksomheder, der tilbyder god service. Sælgerbedømmelser kan hjælpe annoncører med at øge annonceeffektiviteten og dermed få flere kvalificerede kundeemner.

Før du begynder

Sælgerbedømmelser vises også i Shopping-annoncer. Bemærk! Det er ikke nødvendigt at være Shopping-annoncør eller have en Google Merchant Center-konto, for at dine annoncer er kvalificerede til udvidelser med sælgerbedømmelser på Søgenetværket.

Hvordan ser annoncerne ud?

Sælgerbedømmelser viser tal på en skala mellem fra 1-5 ved siden af 5 stjerner.

Sådan fungerer de

Sælgerbedømmelser vises som en automatisk udvidelse i Google Ads-søgeannoncer. Disse bedømmelser afspejler først og fremmest kundernes overordnede forbrugeroplevelse af din virksomhed på landsbasis. Vi viser kun sælgerbedømmelser, hvis den bagvedliggende feedback relaterer sig til det, der annonceres for.

Du debiteres ikke for sælgerbedømmelser. Når brugere klikker på dine annoncer med udvidelser, debiteres du som normalt for klik på din annonce. Hvis du ikke vil vise sælgerbedømmelser sammen med dine annoncer, skal du følge trinnene under Fjern udvidelser.

Hvornår vises de?

I de fleste tilfælde vises sælgerbedømmelser i et land kun, når en virksomhed har 100 unikke anmeldelser fra det samme land og en samlet bedømmelse på 3,5 stjerner eller derover. Anmeldelserne fra brugere i et bestemt land bidrager kun til virksomhedens bedømmelse i det pågældende land.

Sælgerbedømmelser vises sammen med kampagner på Søgenetværket.

Hvilke oplysninger vises?

Bedømmelsen består af din bedømmelse, antallet af anmeldelser (hvis relevant), der genererede bedømmelsen samt en modifikator, der beskriver nogle egenskaber i din virksomhed, der tydeliggør, hvorfor du fik bedømmelsen. Google afgør automatisk, om der skal vises modifikatorer eller ej.

Alle disse oplysninger om din virksomhed vises på landingssiden med sælgerbedømmelser. Se, hvordan du får adgang, nedenfor.

Sådan tjekker du, om du har fået en sælgerbedømmelse

Du kan se, om du har fået en sælgerbedømmelse for et bestemt land, ved at redigere følgende webadresse. Erstat "{yourwebsite}" med webadressen til din startside: https://www.google.com/shopping/ratings/account/lookup?q={yourwebsite}

På den side, der indlæses, vil du kunne se oplysninger om din butik samt en sælgerbedømmelse, hvis dit website opfylder minimumsgrænseværdierne for sælgerbedømmelser. Du vil kunne se disse oplysninger pr. land ved hjælp af landevælgeren. Hvis dit websitedomæne er forskelligt fra land til land, skal du gentage ovenstående trin for hvert domæne.

Bemærk!
  • Hvis vi ikke har oplysninger om din butik, eller hvis den ikke opfylder minimumsgrænseværdierne for sælgerbedømmelser, indlæses der muligvis ikke en side med sælgerbedømmelser for din startside. Hvis du har angivet en ugyldig webadresse eller en forkert startside, indlæses der heller ikke en side med sælgerbedømmelser.
  • Det faktum, at en sælgerbedømmelse er knyttet til dit domæne, betyder ikke nødvendigvis, at sælgerbedømmelsen bliver vist i annoncer, da visning af sælgerbedømmelser i annoncer afhænger af auktionsdynamik og andre faktorer.

Hvor kommer bedømmelserne fra?

Google ændrer ikke eksisterende bedømmelser. Da vi gerne vil vise ensartede bedømmelser, tilpasser vi bedømmelserne og filtrerer det fra, som vi anser for at være utroværdigt eller på anden måde problematisk. Google baserer sælgerbedømmelser på en række forskellige kilder, heriblandt:

• Google Kundeanmeldelser: Et gratis program, der indsamler anmeldelser efter køb på vegne af sælgere.
  • Samlede effektivitetsmetrics fra shoppingundersøgelser, som er foretaget af Google. Nogle af modifikatorerne kan hentes gennem disse shoppingundersøgelser.
  • Bedømmelser fra Google Forbrugerundersøgelser, en platform til markedsundersøgelser, vi bruger til at indsamle data fra visse domæner og virksomheder.
  • Shoppinganmeldelser af dit butiksdomæne, heriblandt kommentarer fra de forskellige uafhængige kilder, der er angivet nedenfor.

Vi viser feedback fra følgende uafhængige anmeldelseswebsites: