Sobre els paràmetres de ValueTrack

El seguiment en paral·lel ja està disponible al vostre compte. El seguiment en paral·lel us ajuda a carregar la pàgina de destinació més ràpidament, cosa que pot reduir la pèrdua de visites. Aquest tipus de seguiment dirigeix els clients directament des de l'anunci a l'URL final mentre es mesuren els clics en segon pla.  És l'únic mètode de seguiment de mesurament de clics per a tots els comptes. Pregunteu al vostre proveïdor d'avaluació de clics si la vostra plantilla és compatible amb el seguiment en paral·lel. Obteniu més informació sobre el seguiment en paral·lel.

La forma més fàcil de començar a fer un seguiment de la informació dels anuncis és utilitzar paràmetres de ValueTrack. Aquests paràmetres són un tipus de paràmetre d'URL que podeu afegir als URL de la pàgina de destinació dels vostres anuncis i que recopilen informació sobre la font dels clics als anuncis.

En aquest article s'explica com funcionen els paràmetres de ValueTrack amb la plantilla de seguiment. Tingueu en compte que són una bona opció si voleu obtenir més informació sobre els clics al vostre anunci o bé si tot just esteu començant a utilitzar el seguiment.

Nota:
  • Els identificadors de ValueTrack són de 64 bits.
  • Els canvis fets a les plantilles de seguiment tarden entre 24 i 48 hores a reflectir-se a la difusió d'anuncis un cop fetes les actualitzacions.

Abans de començar

Si no sabeu com funciona el seguiment, llegiu l'article Sobre el seguiment a Google Ads abans de començar.

Com funciona ValueTrack

Els paràmetres de ValueTrack són un tipus de paràmetre d'URL Cada paràmetre d'URL és un fragment de text que comença i acaba amb claus ({}), com ara {matchtype}. Pot formar part de l'URL final, de la plantilla de seguiment o dels paràmetres personalitzats de l'anunci.

Quan un usuari fa clic al vostre anunci, Google Ads substitueix el paràmetre de ValueTrack per un valor basat en els detalls de l'anunci en el moment en què s'hi ha fet clic. Per exemple, el paràmetre {matchtype} indica el tipus de concordança de la paraula clau que ha activat l'anunci. Quan consulteu les vostres dades, en comptes de mostrar el paràmetre {matchtype}, ValueTrack registra els valors "b" per a una concordança ampla, "p" per a una concordança de frase o "e" per a una concordança exacta, d'acord amb les inicials d'aquests termes en anglès. Si no es pot inserir un valor, el paràmetre de ValueTrack se substituirà per un espai en blanc.

Podeu consultar aquestes dades a Google Analytics o al programari d'anàlisi propi o de tercers que utilitzeu.

Exemple

Imagineu-vos que teniu una botiga de sabates amb el lloc web http://www.example.com i voleu fer un seguiment dels tipus de dispositius que utilitzen els usuaris quan fan clic al vostre anunci.

Podeu definir l'URL final a www.example.com. Tot seguit, a la secció Opcions d'URL, podeu afegir els paràmetres de ValueTrack {lpurl} i {device} a la plantilla de seguiment (us recomanem que ho configureu al nivell de compte). La plantilla de seguiment tindrà aquest aspecte:

{lpurl}?device={device}

Així, quan un usuari faci una cerca en un ordinador de taula o en un portàtil i faci clic a l'anunci, l'URL a què accedeixi tindrà un aspecte com aquest:

www.example.com/?device=c

L'ús d'aquest paràmetre de ValueTrack permet fer un seguiment dels dispositius que els usuaris utilitzen per arribar al vostre lloc web mitjançant el programari de seguiment.

Paràmetres de ValueTrack amb funcions "IF"

Determinats paràmetres d'URL tenen funcions "IF", la qual cosa significa que podeu especificar el valor concret que vulgueu inserir segons el tipus d'anunci. Podeu substituir [value] pel text que vulgueu: és el text que es mostra a les dades.

Exemple

Per veure si l'anunci ha rebut un clic a la Xarxa de Cerca, utilitzeu el paràmetre {ifsearch:[value]}. Si substituïu [value] per cerca, veureu el text "cerca" a les dades quan els usuaris facin clic a l'anunci des de la Xarxa de Cerca (per exemple, des d'una pàgina de resultats de cerca de Google).

Compatibilitat amb les campanyes de Google Ads

Els paràmetres de ValueTrack són compatibles amb les campanyes de la Xarxa de Cerca, de la Xarxa de Display, de compres, de vídeo i d'aplicacions, tot i que cal tenir presents alguns requisits específics de cada tipus de campanya.

Utilitzar paràmetres de ValueTrack amb anuncis dinàmics de cerca

Tot i que Google genera automàticament l'URL final dels anuncis dinàmics de cerca, podeu utilitzar paràmetres de ValueTrack a les plantilles de seguiment i als paràmetres personalitzats. Les plantilles de seguiment han d'incloure un paràmetre de ValueTrack que insereixi l'URL final (com ara el paràmetre {lpurl}). Vegeu un exemple.

Utilitzar paràmetres de ValueTrack amb campanyes d'aplicacions

Podeu utilitzar paràmetres de ValueTrack a les vostres campanyes d'aplicacions si feu servir una solució d'analítica de tercers que utilitzi instal·lacions confirmades. Obteniu més informació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now