Tjek din betalingsstatus og din kontosaldo

Du har altid mulighed for at overvåge dine Google Ads-betalinger og din kontosaldo. Sådan gør du.

Tjek din betalingsstatus

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Transaktioner i menuen til venstre.
  4. I rullemenuen lige over tabellen med oplysninger skal du tjekke, at der er valgt Detaljeret transaktionsvisning. Hvis ikke, skal du klikke på pil ned for at vælge visningen.
  5. I kolonnen Beskrivelse kan du se en linjepost for din betaling. Her er de forskellige beskrivelser, som kan blive vist:
    • Automatisk betaling planlagt: Der gennemføres en betaling i løbet af de nærmeste dage. Denne status vises for konti med automatisk betaling, hvor der vises en bankkonto som primær betalingsmetode. Når betalingen er fuldført, vises den som Automatisk betaling.
    • I gang: En omkostning, betaling eller justering er ved at blive behandlet. Når betalingen er gennemført, bliver den vist som Betaling eller Automatisk betaling. Der kan gå et par minutter, før denne linjepost vises på siden Transaktionshistorik, efter at en manuel betaling er gennemført.
    • Betaling: En betaling, som du har igangsat, er foretaget til din konto.
    • Automatisk betaling: En automatisk betaling er foretaget på din konto.
    • Betaling er afvist: Dit pengeinstitut eller kreditkortselskab har afvist din betaling.
    • Automatisk betaling er afvist: Dit pengeinstitut eller kreditkortselskab har afvist din betaling.

Tjek din nuværende saldo

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
  3. På denne side kan du se Din saldo, som kan være enten negativ eller positiv. Forskellen er som følger:
    • Negative tal viser kontokredit, der vil blive benyttet til fremtidige annonceringsomkostninger. Hvis du har valgt automatiske betalinger, vil der kun være en negativ kontosaldo, hvis du har besluttet at foretage en betaling på et højere beløb end din tidligere saldo.
    • Positive tal viser det beløb, som du skylder for den annonceaktivitet, som du allerede har opsamlet. Hvis du har valgt automatiske betalinger, vil din saldo normalt være positiv, medmindre du har foretaget en betaling på et højere beløb end din tidligere saldo. Det er ikke muligt at have en positiv saldo, hvis du har valgt manuelle betalinger.

Tip!

Nogle gange vises en positiv saldo i parentes på din Google Ads-konto.