Comprovar l'estat d'un pagament i el saldo d'un compte

Podeu supervisar el saldo del compte i els pagaments de Google Ads en qualsevol moment. A continuació us expliquem com ho podeu fer.

Comprovar l'estat d'un pagament

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Resum.
  3. Desplaceu-vos cap avall per veure la targeta del mes pertinent.
    • La targeta del mes actual es tancarà de manera predeterminada. Si voleu consultar un dels pagaments del mes anterior, continueu desplaçant-vos cap avall fins a la taula Activitat anterior.

4. A la taula, feu clic a les cometes angulars  per obrir la secció Pagaments.
  5. A la columna del mig, veureu el concepte del pagament. A continuació us indiquem les diferents descripcions que podeu veure:
    • "Pagament automàtic programat": s'efectuarà un pagament en els propers dies. Aquest estat es mostra per als comptes que utilitzen els pagaments automàtics i que tenen un compte bancari com a forma de pagament principal. Un cop s'hagi completat el pagament, es mostrarà com a "Pagament automàtic".
    • "Pagament manual (o automàtic) pendent": hi ha un pagament en curs. Un cop s'hagi completat el pagament, es mostrarà com a "Pagament manual" o "Pagament automàtic". És possible que aquest concepte tardi un parell de minuts a mostrar-se a la pàgina Resum després d'efectuar-se un pagament manual.
    • "Pagament manual": s'ha aplicat al vostre compte un pagament que heu iniciat.
    • "Pagament automàtic": s'ha aplicat un pagament automàtic al vostre compte.
    • "Pagament manual (o automàtic) rebutjat": el vostre banc o l'entitat emissora de la targeta de crèdit ha rebutjat el pagament. Obteniu més informació sobre com podeu resoldre pagaments rebutjats a Google Ads.

Comprovar el saldo actual

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
Pagaments manuals
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Resum.
Des d'aquesta pàgina, podeu consultar els fons disponibles. És la quantitat de diners que teniu per gastar en activitats publicitàries futures.
Pagaments automàtics
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Resum.
    • A la targeta del mes actual, podeu consultar l'import del saldo actual, amb un signe negatiu o positiu, i com s'ha dut a terme l'activitat. A continuació us expliquem què vol dir:
      • Els números negatius mostren un crèdit del compte que es pot utilitzar per a costos publicitaris futurs. Si utilitzeu els pagaments automàtics, només veureu un saldo negatiu al compte si decidiu efectuar un pagament superior al saldo anterior.
      • Els números positius mostren l'import que deveu per les activitats publicitàries que ja heu acumulat. Si utilitzeu els pagaments automàtics, el saldo normalment serà positiu, tret que no hàgiu efectuat un pagament superior al saldo anterior.