Miksi päivittäiset kulut voivat ylittää keskimääräisen päiväbudjetin?

Keskimääräinen päiväbudjetti on keskimääräinen päiväkohtainen summa, jonka valitset jokaiselle mainoskampanjalle. Se määrittää, kuinka paljon suunnilleen olet valmis käyttämään kuukauden jokaisena päivänä. Lue lisää keskimääräisestä päiväbudjetista.

Google optimoi kampanjasi kulut niinä kuukauden päivinä, jolloin saat todennäköisemmin klikkauksia ja konversioita. Tällaisina päivinä voi esimerkiksi olla enemmän hakuliikennettä tai mainostesi ennustettu ROI voi olla korkeampi. Tämä tarkoittaa, että toisina päivinä et välttämättä saavuta keskimääräistä päiväbudjettiasi ja toisina päivinä budjetti saattaa ylittyä.

Kampanjan kulut voivat siis vaihdella, mutta maksamasi summa ei koskaan ylitä

• päivittäistä käyttörajaasi minään yksittäisenä päivänä (useimmissa kampanjoissa tämä on kaksi kertaa keskimääräisen päiväbudjettisi verran)
  • kuukausittaista käyttörajaasi minään yksittäisenä kuukautena (useimmissa kampanjoissa tämä on 30,4 kertaa keskimääräinen päiväbudjettisi).
Lue lisää käyttörajoista.