Angiv og rediger et gennemsnitligt dagligt budget for din kampagne

I Google Ads kan du vælge et dagligt budget for hver kampagne ud fra dine annonceringsmål og det gennemsnitlige beløb, du vil bruge pr. dag. Du kan ændre dit budget når som helst.

I denne artikel beskriver vi, hvordan du indstiller og ændrer dit daglige budget.

If your account is in Smart Mode, learn how to edit your budget for Smart campaigns.

Vejledning

Sådan angiver du det gennemsnitlige daglige budget for en kampagne

Du kan angive din kampagnes gennemsnitlige daglige budget fra siden Kampagner:

Denne animation viser, hvordan du angiver et gennemsnitligt dagligt budget for din kampagne i Google Ads.

1. Gå til "Kampagner" på din Google Ads-konto, og find den kampagne, hvis budget du vil angive. Hvis du arbejder med et månedligt budget, divideres dette tal med 30,4.
  2. Klik på blyantikonet Rediger i kolonnen "Budget".
  3. Angiv et nyt gennemsnitligt dagligt budget.
  4. Klik på Gem.

Sådan ændrer du det gennemsnitlige daglige budget for en kampagne

Du kan ændre dit gennemsnitlige daglige budget lige så tit, du vil. Sådan redigerer du det daglige kampagnebudget på siden Kampagner:

1. Gå til "Kampagner" på din Google Ads-konto, og find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på blyantikonet Rediger i kolonnen "Budget".
  3. Angiv et nyt gennemsnitligt dagligt budget.
  4. Klik på Gem.

Tips!

• Få en anbefaling. I Google Ads vises der anbefalede budgetter for de kampagner, hvor der er mulighed for at opnå flere klik og eksponeringer, men hvor det gennemsnitlige daglige budget bliver opbrugt gang på gang.
  • Overvåg konti aktivt. Tjek din konto regelmæssigt for at finde kampagner, der er begrænset af budgettet eller har overskydende penge. Et begrænset budget kan betyde færre klik og eksponeringer, end du ellers kunne have opnået.