Mainosryhmän oletushintatarjouksen määrittäminen

Mainosryhmä on kokoelma mainoksia, joiden näyttämisen jaettu avainsanajoukko käynnistää. Kun luot uuden mainosryhmän, sinua pyydetään luomaan ensimmäinen mainos ja sen avainsanaluettelo sekä lisäämään mainosryhmälle oletushintatarjous (korkein klikkauskohtainen hinta). Oletushintatarjous on kätevä tapa hallinnoida kaikkia mainosryhmän avainsanojen hintatarjouksia. Voit ohittaa mainosryhmän yksittäisten avainsanojen oletushintatarjouksen nostamalla tai laskemalla avainsanan korkeinta klikkauskohtaista hintaa Avainsanat-sivulta.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin voit määrittää hintatarjouksen uuden mainosryhmän luomisen yhteydessä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Klikkaa sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa sen kampanjan nimeä, johon haluat lisätä uuden mainosryhmän.
  4. Luo uusi mainosryhmä klikkaamalla plus-painiketta .
  5. Valitse kampanja ja klikkaa Luo mainosryhmä.
  6. Anna seuraavalla sivulla mainosryhmän nimi, oletushintatarjous ja avainsanat.
  7. Valitse Tallenna ja jatka.

Kokeile

Näin voit muokata yhden tai useamman mainosryhmän oletushintatarjousta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainosryhmät.
  3. Valitse niiden mainosryhmien valintaruudut, joiden korkeinta klikkauskohtaista oletushintaa haluat muokata.
  4. Klikkaa näkyviin tulevasta avattavasta Muokkaa-valikosta Muuta hintatarjouksia.
  5. Anna uusi korkein klikkauskohtainen oletushintatarjous.
  6. Valitse Käytä.

Kokeile

Avainsanatason hintatarjoukset ohittavat mainosryhmän oletushintatarjouksen

Jos asetat yksittäisiä avainsanan tai sijoittelun hintatarjouksia, yksittäiset hintatarjoukset korvaavat mainosryhmän oletushintatarjouksen. Jos mainosryhmän oletushintatarjous on esimerkiksi 0,50 euroa ja nostat yhden avainsanan hintatarjouksen 0,60 euroon, avainsanan hintatarjousta käytetään aina, kun kyseinen avainsana käynnistää mainoksesi.

Hintatarjouksen muokkausten asettaminen kampanjalle

Voit asettaa hintatarjouksen muokkauksia, jotka nostavat tai laskevat hintatarjouksiasi, kun mainoksesi kilpailee näkymisestä mobiililaitteissa, tietyissä sijainneissa tai tiettyinä päivinä ja aikoina. Voit myös asettaa hintatarjouksen muokkauksia mainosryhmätasolla kohdistustavoille, kuten aiheille tai sijoitteluille, jos kampanjasi näkyy Display‑verkostossa. Hintatarjouksen muokkausten avulla voit hallita paremmin sitä, milloin ja missä mainoksesi näytetään.

Jos valitset automaattiset hintatarjoukset, määritämme oletushintatarjoukset puolestasi

Jos olet valinnut kampanjaasi manuaaliset hintatarjoukset, voit muokata oletushintatarjouksiasi milloin tahansa.

Jos haluat hoitaa tiliäsi vaivattomasti, automaattiset hintatarjoukset voivat sopia sinulle. Automaattisten hintatarjousten avulla säästyt paljolta vaivalta ja turhilta arvailuilta kehitystavoitteidesi mukaisten hintatarjousten määrittämisessä. Kukin automaattinen hintatarjousstrategia on suunniteltu siten, että voit saavuttaa sen avulla tietyn yrityksesi kannalta tärkeän tavoitteen, kuten mahdollisimman suuren määrän klikkauksia, konversioita tai mahdollisimman korkean konversioarvon. Lue lisää automaattisista hintatarjouksista.